BAKA PRASE PONOVO NA SUDU ZBOG ROČIŠTA! Jutjuber na saslušanju u jeku P**NO SKANDALA, a evo šta ga terete! (FOTO)
Foto: ATA images

U PALATI PRAVDE

BAKA PRASE PONOVO NA SUDU ZBOG ROČIŠTA! Jutjuber na saslušanju u jeku P**NO SKANDALA, a evo šta ga terete! (FOTO)

Stars -

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod nadimkom Baka Prase, našao se u centru skandala zbog p*rno snimka koji kruži mrežama, a sada je uslikan ispred Palate pravde, gde se protiv njega vodi sudski proces zbog nelegalno uvezenih automobila.

Baka Prase
foto: Ata images

Podsetimo, Baka Prase je početkom godine priveden sa svojim drugarom i kolegom Danilom Badnjarom, koji je mlađoj populaciji poznat kao Čoda. Njih je na Novom Beogradu zaustavio policijski presretač u poršeu sa stranim tablicama, a nakon izvršene provere, jutjuberi su privedeni, dok je automobil odvezao Parking servis. Baka, poznat po brojnim skandalima, posle je postavio snimak privođenja uz komentar:"Naje*ao sam po ko zna koji put. Vidimo se u čitulji."

Baka Prase
foto: ATA images

Nije samo "porše" bio sporan, već i "lambordžini", zbog kog je pokrenut proces protiv njega, zbog čega se danas našao na sudu.

Baka Prase
foto: Ata images

Inače, Baka Prase i njegova devojka Anja Bla našli su se u centru skandala kada se na Tviteru pojavio eksplicitni snimak, za koji su pojedini korisnici pomenute mreže tvrdili da su glavni akteri ove afere upravo jutjuber i influenserka. Ipak, Ilić je demantovao ove navode da se na spornom snimku nalaze on i njegova devojka.

Baka Prase, Anja Blagojević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

00:08

NEMA ŠMINKE, NEMA FILTERA: Baka Prase krišom snimao devojku NESPREMNU, ovako izgleda u PRIRODNOM izdanju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track