JOVANA PAJIĆ SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA U PODSTANARE? Iselila se iz zajedničkog stana, a evo čime se vodila kad je birala NOVI DOM!
Foto: Damir Dervišagić

novi detalji

JOVANA PAJIĆ SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA U PODSTANARE? Iselila se iz zajedničkog stana, a evo čime se vodila kad je birala NOVI DOM!

Stars -

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković potvrdili da su stavili tačku na brak.

Pevačica se sa ćerkama Helenom i Đinom iselila iz zajedničkog stana, a kako saznaje Informer, Jovana se već iselila iz zajedničkog stana i sa ćerkama navodno otišla u podstanare na Voždovac blizu roditelja.

- Sale je ostao da živi u njihovom stanu na Voždovcu. Jovana se pre mesec dana preselila u stan u blizini svojih roditelja, koji joj u poslednje vreme dosta pomažu oko ćerki. Teško joj je, ipak je sa Saletom čitavu deceniju bila u braku i sada joj je veoma potrebna podrška porodice - priča dobro obavešteni izvor.

Jovana Pajić, Aleksandar Cvetković
foto: Damir Dervišagić

Inače, pevačica je potvrdila da je pukla tikva i dodala da su ona i Sale ostali u dobrim odnosima.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo, kao i do sada, posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - poručila je Pajićeva.

I vođa "Tropiko benda" se oglasio u medijima i rekao da su se Jovana i on razišli bez pompe.

- Tačno je da se razvodimo i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša. Zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na tu temu - izričit je pevač.

Jovana Pajić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer/M.M.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track