NA SAHRANI CELA ESTRADA, A NA POMENU NIKO: Evo zašto kolege nisu došle na godišnjicu smriti Džeja Ramadanovskog, TUGA
Foto: Damir Dervišagić

godinu dana od smrti

NA SAHRANI CELA ESTRADA, A NA POMENU NIKO: Evo zašto kolege nisu došle na godišnjicu smriti Džeja Ramadanovskog, TUGA

Stars -

Na Novom groblju održan je pomen pevaču Džeju Ramadanovskom, koji je preminuo 6. decembra prošle godine.

Njegovi najbliži okupili su se kako bi mu odali počast, a na veliko iznenađenje, mnogi njegovi prijatelji i kolege nisu se pojavili na održavanju godišnjice.

Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

Iako je na Džejovoj sahrani bilo mnogo poznatih ličnosti, danas se niko nije pojavio, sem par kolega. Sada su se neki oglasili i otkrili razloge zbog kojeg nisu došli.

Pevačica Goca Božinovska za Republika.rs otkrila je da joj je jako teško palo, što nije mogla da prisustvuje pomenu.

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Pink

- Jako mi teško pada, što danas nisam mogla da dođem da godišnjicu smrti mom velikom prijatelju. Duša me boli. Ceo grad je zatvoren, i to je razlog zbog kojeg danas nisam mogla prisustvovati na memorijalnom skupu. Verujem i da je to razlog, zbog koje i drugi nisu mogli doći - rekla je Goca Božinovska.

S obzirom na to i da je Lepa Lukić bila u jako prisnim odnosima sa proslavljenom m uzičkom legendom, ona je priznala da nažalost nije ni znala da se danas održava pomen:

- Ja uopšte nisam ni znala da je danas pomen Džeju Ramadanovskom. Niko me nije obavestio, da sam znala, odmah bi sve obaveze obustavila i došla bih. Otićiću da mu zapalim sveću, a to ne mora da bude ni za godišnjiću, ni za pomen. To ću uraditi za moju dušu, jer sam ga mnogo volela - tvrdi Lepa.

Lepa Lukić
foto: Pritnscreen

Sa druge strane Era Ojdanić, nam je otkrio, da nažalost nije mogao da prisustvuje zbog poslovnih obaveza:

- Imao sam volju i želju da dođem, srce mi je bilo sa njim, ali nažalolst imao sam poslovnih obaveza, koje su me omele u toj želji, nažalost nisam mogao da ih odložim - tvrdi Era Ojdanić.

Era ojdanić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/I.B/Republika/Srpski telegraf

Bonus video:

14:43

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Bulić i Trivan otkrili šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja