SALE TROPIKO POKUŠAO DA SPASE BRAK: Pevač nagovorio Jovanu da idu kod PSIHOTERAPEUTA, a ona donela KONAČNU ODLUKU!
Foto: Damir Dervišagić

DAJE SVE OD SEBE

SALE TROPIKO POKUŠAO DA SPASE BRAK: Pevač nagovorio Jovanu da idu kod PSIHOTERAPEUTA, a ona donela KONAČNU ODLUKU!

Stars -

Aleksandar Cvetković, frontmen Tropiko benda, na sve načine je pokušao da spase brak s Jovanom Pajić, koja je insistirala na razvodu, pa ju je čak i nagovorio da ide kod psihoterapeuta, saznaje Kurir.

Jovana Pajić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je nekoliko nedelja išla na seanse kod stručnjaka, koji joj je davao savete kako da prebrodi krizu s partnerom, a kroz isto to je prošao i Saša. Oboje su se, navodi naš izvor, posvetili tome da jedno drugome daju šansu, prvenstveno zbog dece, ali na kraju uspeha nije bilo. Pajićeva je bila ta koja je na kraju odlučila da se razvede, nakon čega je s decom napustila zajednički stan i iznajmila nekretninu u drugom delu grada.

Jovana Pajić
foto: KURIR/Damir Dervišagić

O razlozima za krah braka između Jovane i Saše uveliko se nagađa, a njih dvoje nisu želeli da govore o tome. U odvojenim saopštenjima za javnost samo su potvrdili da više neće biti u braku.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo, kao i dosad, posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - poručila je Pajićeva, a vođa Tropiko benda se oglasio u medijima i rekao da su se Jovana i on razišli bez pompe.

- Tačno je da se razvodimo i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša. Zbog mira i normalnog odrastanja naše dece u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na tu temu - izričito je poručio pevač.

Jovana Pajić, Aleksandar Cvetković
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track