NIJE PRIČAO SA MNOM 15 GODINA, A ONDA MI JE PRIZNAO ŠTA JE RAZLOG! Zorica Marković otkrila sa kojim muzičarem je bila u SVAĐI!
Foto: Nikola Anđić

o ovome je ćutala

NIJE PRIČAO SA MNOM 15 GODINA, A ONDA MI JE PRIZNAO ŠTA JE RAZLOG! Zorica Marković otkrila sa kojim muzičarem je bila u SVAĐI!

Stars -

Zorica Marković važi za pevačicu koja nema dlake na jeziku, pa je poznato da svako kaže u lice šta ima, zbog čega je mnoge kolege kritikuju.

Ona se sada dotakla romskih svadbi i istakla zašto ne želi da peva.

- Najjači je klan za romske svadbe. U njemu su Ljuba Aličić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, bio je i pokojni Šaban Šaulić... Ne krivim njih, već menadžere. Pevači rade tri svadbe za sebe, pa jednu za menadžere. Neka se j**u, ja neću da pevam za menadžere koji bi da skidaju kajmak, a ja sam krv propišala da bih napravila karijeru - otkrila je pevačica za Hit Informer.

Zorica Marković
foto: Nikola Anđić

- Procenat da dam hoću, ali besplatno da pevam neću. Ne pripadam tom svetu. Mnoge kolege su mi pričale iza leđa. To rade i danas. Primera radi, sa harmonikašem Mišom Mijatovićem nisam pričala 15 godina. Kada smo se pomirili, priznao mi je da je bio ljubomoran na mene.

Miša Mijatović
foto: Ana Paunković

- Znao je da spadam u najboljih pet pevača koji rade svadbe i onda je iza mojih leđa pričao kako sam neodgovorna i da tražim veliki honorar samo da me ljudi više ne bi zvali da pevam. Da ne pričam kako su mi muzičari na svadbama krali bakšiš. Neke koleginice su pričale za mene i Veru Matović da smo šatorske pevačice - dodala je Zorica.

- Ponašaju se kao da su one bitne, a da smo mi k***c na bicikli. Ja sam žena iz naroda, sve na meni košta 300 evra, a njihova jedna cipela 500. Ma nikad se ne bih menjala za njihov život. Na estradi su skoro sva prijateljstva lažna. A ja nikom ne zavlačim ruku u džep, nikog ne ugrožavam, mogu da mi pljunu pod prozor - ističe pevačica.

Zorica Marković
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B/Hit Informer

Bonus video:

00:38

ZORICA I VESNA STAVILE TAČKU NA GLASINE: Šuškalo se da ne pričaju posle 30 godina druženja, a isplivao video koji GOVORI SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track