JOVANA I SALE NISU IMALI SE*S GODINU DANA! Njihovi prijatelji otkrivaju NOVE detalje razvoda!
Foto: Damir Dervišagić

isplivavaju tajne

JOVANA I SALE NISU IMALI SE*S GODINU DANA! Njihovi prijatelji otkrivaju NOVE detalje razvoda!

Stars -

Jovana Pajić i Sale Tropiko poslednjih dana glavna su tema estradnih kuloara nakon što su priznali da se razvode posle deset godina braka. Poznatom paru nisu cvetale ruže u proteklom periodu, a naš izvor blizak njima tvrdi i to da nisu bili intimni skoro godinu dana!

Jovana Pajić, Sale Tropiko
foto: Damir Dervišagić

Mnoge je iznenadila i šokirala vest da se pevačica i muzičar razvode i da su stavili tačku na svoj odnos, te da se ona s decom iselila iz zajedničkog stana. I na društvenim mrežama fanovi pišu da im je nezamislivo da Jovana i Sale nisu više zajedno, jer su uvek delovali srećno i važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Ipak, kako kaže naš sagovornik blizak Saletu, njih dvoje već dugo nisu funkcionisali. Navodno, oni su se slagali kada je u pitanju organizacija i izvršavanje obaveza oko dece, kupovine, sređivanja stana, ali nisu bili bliski na emotivnom planu. Jednostavno, udaljili su se, izgubili su povezanost i bliskost po kojoj su bili prepoznatljivi i to je bio prvi znak da nešto nije u redu.

Jovana Pajić, Sale Tropiko
foto: Damir Dervišagić

Njihovi prijatelji su to komentarisali na jednom nedavnom događaju, a neki od njih tvrde da pevački par nije čak imao seks skoro godinu dana! Jednostavno, obaveze i drugi, sitni problemi su se nagomilavali, pa nisu imali vremena za sebe. Uvek je nešto bitnije i važnije, a kada su seli i razgovarali o tome, shvatili su da im je brak zapao u debelu krizu.

Na tu temu su razgovarali i sa stručnjakom kod koga idu već neko vreme, uz čiju pomoć su i shvatili šta je najbolje za njih. Takođe, kao što smo već pisali, Saletu je smetao i blizak odnos njegove supruge s Marijom Šerifović, s kojom je Jovana putovala i u Dubai.

Marija Šerifović, Jovana Pajić, Sale Tropiko
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

00:13

SALE TROPIKO PREKINUO TIŠINU! Pevač posle razvoda od Jovane iznenadio na mrežama: Prvi put posle nekoliko godina ovo vidi iz STANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track