TANJA SAVIĆ POBEGLA OD NOVINARA! Pitali je za Draška Stanivukovića, a njena reakcija GOVORI SVE! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

HAOS

TANJA SAVIĆ POBEGLA OD NOVINARA! Pitali je za Draška Stanivukovića, a njena reakcija GOVORI SVE! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Tanja Savić pojavila se na snimanju Novogodišnje emisije, a tom prilikom pobegla je od novinara kada su je uputali za Draška Stanivukovića.

Naime, Savićeva je došla u pratnji svog brata, pa je tom prilikom istakla:

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

"Jača polovina je ovde, moj brat koji je stalno sa mnom", rekla je Savićeva, a na pitanje kada će Draška Stanivukovića konačno predtaviti javnosti nije odgovorila.

Tanja je pobegla od novinara rekavši da mora da ide i da žuri, a time što nije želela da komentariše još više je podgrejala sumnju da između nje i Draška cveta ljubav.

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić

Inače, ljubavna veza o kojoj se govori proteklih dana između pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića iznenadila je mnoge.

- To je jedno osveženje, posebno za Tanju. Ona je bukvalno našla čoveka svog života. Ako se opusti malo više, može da ostvari kvalitet. Draško je prava osoba za nju. Ona je osoba koja pušta stvari, neko može da joj skače po glavi, dok joj ne dogori do nokata neće reagovati. Ali, kada dotle dođe, onda je eksplozivna - istakla je numerolog Ljiljana Smiljanić u "Redakciji".

Po njenim rečima, Draško ima mogućnost da Tanju smiri.

- Draško Tanju niveliše. Komunikacija im je fantastična. On je došao u njen život da bi se ona preporodila. Vreme koje dolazi, donosi izazove oko Nove godine. To će uspeti da prevaziđu. Naravno, biće i frke oko porodice. Nije svejedno, uvek neko doliva ulje na vatru - navela je Ljiljana.

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/M.M./A.P.

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track