NIKOLIJA, JESI LI VIDELA OVO? Reljin žestok s*ks s Makedonkom podići će veliku PRAŠINU, a ove scene će se PREPRIČAVATI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Profimedia, ATA images

DO SAD NEVIĐENO

NIKOLIJA, JESI LI VIDELA OVO? Reljin žestok s*ks s Makedonkom podići će veliku PRAŠINU, a ove scene će se PREPRIČAVATI! (FOTO)

Stars -

Scena žestokog seksa Relje Popovića sa makedonskom glumicom Kamkom Točinovski iz hit serije "Besa", koja će se emitovati narednog vikenda, već je podigla veliku prašinu i pažnju publike.

Relja Popović
foto: Printscreen YT

Naime, glumac i pevač se posle decenijske pauze vratio na male ekrane ulogom u drugoj sezoni ove serije. On igra telohranitelja Luku Jovanovića, kriminalca i narko-dilera Luke Domca, koga igra Milan Marić. Jedna od scena koja će definitivno obeležiti ovu sezonu i koja će se posebno svideti Reljinim obožavateljkama jeste ona u kojoj se vidi kako razgolićen izgleda u krevetu. Partnerka u ovoj eksplicitnoj sceni biće mu glumica Kamka, koja glumi Anu, sestru glavnog negativca u seriji. Kako se i vidi u kratkoj najavi za novu epizodu, Ana, koja je od prvog trenutka bacila oko na Lukinog telohranitelja, konačno je uspela da zavede mlađeg frajera, sa kojim će, pored akcije i gužvanja posteljine, imati i ozbiljan razgovor.

Relja Popović
foto: Promo/Sergej Radović

Kako je na ove scene reagovala Reljina nevenčana supruga Nikolija Jovanović, ostaje da vidimo u narednom periodu, dok je Popović za medije već govorio kako je oduševljen serijom i svojom ulogom u njoj.

- Malo sam je neskromno najavio kao najbolja serija, ali stvarno tako mislim, zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam fan serije "Besa". Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oboje, ne razmišljam o tome, srećan sam što mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani - rekao je on za medije, pa dodao da mu Nikolijina podrška mnogo znači.

Relja Popović
foto: Promo/Sergej Radović

- Na premijeri "Bese" mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su dolazili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par, porodica jeste sve - završio je Relja.

Podsetimo, serija se vikendom emituje na Superstar kanalu, a sredom i četvrtkom na Prvoj televiziji.

Relja Popović
foto: Promo/Sergej Radović

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

06:06

Glumac Raša Bukvić o drugoj sezoni serije Besa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track