MILJANA O PERIODU KADA JE MISLILA DA JE ZOLA KIDNAPOVAN! Kulićeva upala u ZAMKU, tražili su joj 8.000 €, a evo šta je URADILA!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

MILJANA O PERIODU KADA JE MISLILA DA JE ZOLA KIDNAPOVAN! Kulićeva upala u ZAMKU, tražili su joj 8.000 €, a evo šta je URADILA!

Stars -

Rijaliti zvezda Miljana Kulić diskvalifikovana je nakon što je fizički nasrnula na svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Miljana je za Informer otkrila detalje svog odnosa sa Zolom, a posebno se osvrnula na njegovu navodnu otmicu.

Zola je pisao menadžeru Bobanu kako je u velikom problemu, kako ga je oteo Žabac i da je u podrumu.

- Zola je rekao kako mu je potrebno 8.000 evra, međutim, on je lagao, stavljao je na Instagram da je bio u Novom Sadu, a zapravo je bio u Derventi u svom stanu, a sve je to bio dogovor njih dvojice kako bi iznudlili od mene novac. Naravno, dala sam pare jer sam mislila da je u problemu. Osećala sam da laže, ali sam dala. Prevarena sam - kaže Miljana.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Zadruga

Ona je iznela šokantne tvrdnje o Maji Marinković i Marku Janjuševiću Janjušu.

- Jednom me je Zola udarao, šutirao, i to pesnicama u glavu, to moji roditelji ne znaju. Užas. Šutnuo me je bio dole. Išla sam u policiju. Kad se drogira onda je nasilan. Uzimala sam i ja kokain, i Janjuš i Maja. Ja sam samo malo. Ne mogu da prežalim što sam to uradila. Zola će uvek voleti alkohol i nedozvoljene supstance. Pitam se da li će iko normalan da mi priđe posle svega - zaključuje Miljana.

Maja Marinković, Miljana Kulić, Marko Janjušević Janjuš, Lazar Čolić Zola
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer/M.M.

Bonus video:

00:49

Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja