SVAKI KUTAK UREĐEN SKUPIM DETALJIMA: Zavirite u velelepnu vilu Verice Šerifović u Kragujevcu, a DVORIŠTE je PRAVI RAJ
Foto: Dragan Kadić

Ovde se krije Marija Šerifović

SVAKI KUTAK UREĐEN SKUPIM DETALJIMA: Zavirite u velelepnu vilu Verice Šerifović u Kragujevcu, a DVORIŠTE je PRAVI RAJ

Stars -

Kuća Verice Šerifović predstavlja do sada još neviđen luksuz, budući da je svaki kutak uređen skupim detaljima, a njena ćerka Marija često voli da provodi vreme u njoj.Verica Šerifović svoj domu Kragujevcu, uredila je po najvišim stanardima, te enterijer, ali i eksterijer ostavljaju bez daha. Budući da tek ponekad majka Marije Šerifović deli fotografije na društvenim mrežama iz svog doma, prava je retkost za publiku da ima uvid u ovo luksuzno zdanje.

Kuća Verice Šerifović je velelepna vila, koja ima prostrano dvorište, ali i posebni deo koji je pretvoren u poslastičarnicu. Naime, pevačica samostalno vodi posao, a nije joj prvi, put budući da je bila vlasnica poslastričarnice na Novom Beogradu, koju je bila prinuđena da zatvori zbog slabog prometa, kako je pisao svojevremeno "Blic" .

U svom "malom" raju u Kragujevcu, Verica je potpuno posvećenja spremanju raznoraznih slatkiša. Sudeći po raskošnim detaljima unutar vile, stiče se utisak da pevačici posao ide i više nego dobro.

Ipak, kada Marija nije tu, Verici društvo pravi njen verni pas Tobi, koji je prisutan na većini fotografija zabeleženim na Veričinom Instagramu .

kurir.rs

Bonus video:

00:06

SVAŠTA MI RADI ISPOD STOLA: CECA RAŽNATOVIĆ OTKRILA KAKO SE PONAŠA MARIJA ŠERIFOVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track