ŽESTOKA SVAĐA LAZIĆEVIH ŽENA! Barbara BESNA jer Marina priča o trudnoći: LUPA GLUPOSTI, bolje bi joj bilo da NAĐE POSAO! KARAMBOL
Foto: Printscreen/Instagram

haos

ŽESTOKA SVAĐA LAZIĆEVIH ŽENA! Barbara BESNA jer Marina priča o trudnoći: LUPA GLUPOSTI, bolje bi joj bilo da NAĐE POSAO! KARAMBOL

Stars -

Pevačica Barbara Bobak, izabranica folkera Darka Lazića, ne krije da nema lepo mišljenje o njegovoj bivšoj verenici Marini Gagić, sa kojom on ima sina Alekseja.

Nakon što je objavljeno da je Marina Gagić za "Svet" navodno prokomentarisala trudnoću Barbare Bobak rečima: "sada će da vidi kakav je pravi Darko", Lazićeva aktuelna izabranica osula je drvlje i kamenje po pevačevoj bivšoj.

Darko Lazić, Barbara, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

- Imam da joj poručim samo da je bolje da nađe posao neki... Mogla bi da nešto pametno radi u životu - kazala je Barbara na početku.

- Previše ima slobodnog vremena da koristi taj svoj mozak nepostojeći, pa tako lupa gluposti. Zabija stalno nos tamo gde joj nije mesto, šta je se tiče to kad je niko ništa nije ni pitao - dodala je besno Bobakova.

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

kurir.rs/svet

Bonus video:

00:11

BIVŠA VERENICA DARKA LAZIĆA UŽIVA U LUKS VILI SA BAZENOM: Zbog OVIH detalja svi se pitaju da li MARINA GAGIĆ ima novog dečka?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track