JOŠ DA SE TI UBIJEŠ I OSTALE POPUT TEBE I BOŽIĆ JE PORANIO Naša pevačica dobila jezivu poruku, žele joj najgore SVE OBJAVILA JAVNO
Foto: Damir Dervišagić

katastrofa!

JOŠ DA SE TI UBIJEŠ I OSTALE POPUT TEBE I BOŽIĆ JE PORANIO Naša pevačica dobila jezivu poruku, žele joj najgore SVE OBJAVILA JAVNO

Stars -

Slučaj tragično nastradale Kristine Kike Đukić (22) uzdrmao je ceo region, a nakon toga su se mnogi osmelili da kažu kroz kakvo nasilje na društvenim mrežama prolaze.

Jedna od njih je i pevačica Aleksandra Bursać koja je na društvenom mreži Instagram podelila jezivu poruku koju je dobila od nepoznate muške osobe.

Aleksandra Bursać
foto: Kurir televizija

Nakon njenog apela da se stane na put nasilju na internetu, te da se nikad ne ponovi slučaj Kristine Kike Đukić, jedan od Aleksandrinih pratilaca uputio ju je poruku.

"Još da se i ti ubiješ i ostale poput tebe, pa Božić je poranio", stigla joj je poruka koju je ona poželela da podeli sa javnošću.

Aleksandra Bursać
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, smrt Kristine Kike Đukić (21) zaprepastila je javnost. A kako je njena saradnica otkrila, ona je godinama bila žrtva internet nasilje, a sa tom vrstom pritiska joj nije bilo lako da se bori. Kristinin slučaj otvorio je pandorinu kutiju, pa su mnogi u javnost izneli ono kroz šta prolaze i apelovali da se nekako stane na put takvom ponašanju.

Kristina Kika Đukić, Influenserka
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:05

Druže, budi normalan: Aleksandra Bursać o dečku koji NE RAZUME njen posao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track