05:28

TAMARA DRAGIĆ KONAČNO OTKRIL: Evo zašto neće promeniti prezime nakon razvoda

ponosna

ŠOKANTNO PRIZNANJE PEVAČICE! Razvela se, a i dalje nosi prezime bivšeg: Konačno otkrila istinu ZAŠTO GA NEĆE PROMENITI!

Stars -

Popularna pevačica Tamara Dragić i posle razvoda nosi prezime bivšeg muža. Zvezda Granda konačno je progovorila o ovoj odluci, a navela je i da još uvek nema nameru da vrati svoje prezime.

- Pred kamerama sam Tamara Dragić, iza sam Milojević. Ja ni posle razvoda nisam sigurna da li želim da menjam to prezime, jer ja sam bila dugo u toj porodici i ostalo mi je to kao jedno lepo iskustvo koje je iza mene. Nikada nisam loše pričala o svom bivšem mužu i mislim da je to ono što intrigira sve - kaže Tamara Dragić za Kurir televiziju.

Njenom bivšem suprugu nije smetalo da ona zadrži njenovo prezime, koje kako ističe, sa ponosom nosi.

Tamar Dragić
foto: Kurir televizija

- Mom bivšem suprugu nije smetalo kada smo se rastali, a da li mu sada smeta to više nije ni bitno. U duši mi je lepo i toplo, čak ni ovaj sneg ne može da me rashladi. Meni se čini da me publika prepoznaje onakvu kakva jesam i da me zbog toga voli - kaže pevačica.

Ona je dodala da joj je jako važna dinamika u životu, te da joj veoma prija što radi više poslova.

- Ne bih mogla samo jedan posao da radim, imam potrebu da budem aktivna na više frontova da se dajem. Osećam se ispunjeno kada je tako dinamično u životu - kaže Tamara.

Pevačice je nedavno objavila i svoju novu pesmu "Deviza" koju je i izvela u strudiju Kurir televizije, a svojim vrelim plesom oduševila je sve.

03:08

SEKSI PLES TAMARE DRAGIĆ: Izvela novu pesmu i oduševila sve

Kurir.rs

Bonus video:

02:00

MINIMAKS JE MNOGO URADIO ZA MOJU KARIJERU! Nele šokirao pričom: Napravio je VELIČANSTVEN potez koji mu NIKAD NEĆU ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track