TOPALKO OD FARME ZARADIO 100.000 €, SAD OPLEO PO RIJALITIJIMA Format gde sam ja učestvovao bio je OBRAZOVNI PROGRAM a ovo danas...
Foto: Damir Dervišagić

najoštrije prokomentarisao

TOPALKO OD FARME ZARADIO 100.000 €, SAD OPLEO PO RIJALITIJIMA Format gde sam ja učestvovao bio je OBRAZOVNI PROGRAM a ovo danas...

Stars -

Pevač Milan Topalović Topalko progovorio je na temu rijaliti programa koji su sve popularniji na našim prostorima, jer je pre deset godina i sam bio učesnik jednog i učešćem zaradio 100.000 evra.

Topalko je žestoko prokomentarisao današnje rijaliti programe i uporedio ih sa onim u kojem je on učestvovao.

Milan Topalović Topalko
foto: Kurir televizija

- Format tog rijalitija u kojem sam ja bio je bio kao obrazovni program, kao ono kad sam ja bio dete, pa imaš za dečiji raspust obrazovni program da se upoznaju sa time kako su ljudi nekada živeli, kako i dan danas žive na selu, moji otac i majka i dan danas žive na takav način - rekao je Topalko u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodao:

- Promovisan je rad na selu i najosnovniji komšijski i životni odnosi. To je bilo jako korisno, bez nekih vulgarnosti. Bilo je nešto što treba da postoji kao neki program, a sada prave nešto što će ići u ekstrem, što gluplje, što banalnije, jer će tako privući sebi gledanost. Ali ako ti imaš mediji sa nacionalnom frekvencijom, mislim da to treba da se sankcioniše. Kad pogledam televizijski program pre 20, 30 godina i sada, počinjem da se plašim. Nadležni ne rade svoj posao i dopuštaju da se radi kako kome šta padne na pamet.

Milan Topalović Topalko
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

06:41

TOPALKO BEZ DLAKE NA JEZIKU PROGOVORIO O ZETU: Konačno rekao šta misli o Heleninom mužu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track