DUGO JE NIGDE NEMA! EVO KAKO SAD IZGLEDA LUKASOVA BIVŠA: Sonja bez šminke šeta po gradu, nosa CRNE KESE, a voza besna kola
Foto: Printscreen

paparaco lov

DUGO JE NIGDE NEMA! EVO KAKO SAD IZGLEDA LUKASOVA BIVŠA: Sonja bez šminke šeta po gradu, nosa CRNE KESE, a voza besna kola

Stars -

Sonja Vuksanović, bivša žena pevača Ace Lukasa, ali i njegovog kolege Željka Šašića dugo se nije pojavila u javnosti, a sad je uhvaćena na beogradskim ulicama bez šminke i u kežual izdanju.

Sonja je bila u narandžasto-zelenom izdanju, dok je kosu imala podignutu, a pričala je na telefon i delovala neraspoloženo, što su zabeležile kamere "Paparaco lova".

Sonja Vuksanović
foto: Printscreen

Ona je sa sobom vukla crne kese, koje je nosila na jednu adresu, a vozila je "besnu mašinu" koja je san mnogih.

Lukas je, podsetimo, nedavno otkrio da ga je Sonja varala sa košarkašem. On je, naime, bio odbijen za američku vizu i Sonja je odlučila da krene sama, te je odsela kod svoje drugarice u Majamiju.

Sonja Vuksanović
foto: Printscreen

- Vratila se nasmejana, sreća joj se videla na licu. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili na nesreću ugledam Sonjin tablet… Uključim tablet i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka upućena iz Amerike - naveo je pevač u svojoj knjizi, te istakao kako nije prepoznao dotičnog, pa je pitao Viktora Živojinovića, koji mu je objasnio da se radi o "našem NBA igraču, bivšem mužu svetskog top-modela".

kurir.rs

Bonus video:

03:36

ACA LUKAS PROGOVORIO O NOVOJ DEVOJCI?! Folker otkrio sve o EMOTIVNOM ŽIVOTU, pa se dotakao Cece i Karleuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track