01:40

Gobelja bez majice popeo se na stolicu, a pare lete na sve strane!

ponosni tata, mama sve pratila uživo

GOBELJA BEZ MAJICE POPEO SE NA STOLICU, A PERE LETE NA SVE STRANE! Pogledajte kakvu je LUDNICU napravio fudbaler, a tek svastika

Stars -

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji devojčice Katje, a tim povodom fudbaler je sinoć organizovao proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a lumpovalo se do jutra.

Naime, na društvenim mrežama su se pojavili snimci sa proslave koji su oduševili sve, a Kaćina sestra i novopečeni otac nisu seli celo veče.

Marko Gobeljić
foto: Printscreen

U jednom trenutku, Gobelja se popeo na stolicu, pevačica je pevala Đurđevdan, a njena ruka je bila puna novčanica.

Piređen je i vatromet, a novopečena mama Kaća imala je prenos uživo sa proslave i sve vreme kačila videa na svoj instagram stori.

Podsetimo, na proslavi su došli njegovi saigrači iz Crvene zvezde, bio je tu i Milan Borjan i njegova supruga Snežana, a došli su mnogi sa estrade, a među njima i Radiša Trajković Đani koji je pravo sa sinovljevog venčanja došao da ispoštuje mlade roditelje.

Bonus video:

01:40

Gobelja bez majice popeo se na stolicu, a pare lete na sve strane!

Marko Gobeljić je pred novinare izašao u majici na kojoj piše "Dobro došla Katja".

- Za Katarinu i mene je ovo najvažniji dan otkad smo se rodili. Beba i Katarina su dobro, najponosniji sam otac na svetu. Imala je pregled juče ujutru, odvezao sam je, rekla su da ostaje. Odmah sam znao da će biti taj dan. Porodila se u privatnoj bolnici. Otišao sam sa Kaćinom sestrom i kumom u kafić, posle sam morao na trening. Dobio sam od Mistera slobodno da ne idem na utakmicu, pozdravljam ih da jer su dobili. Nisam video još bebu i Kaću zbog korone, čekam da izađu u ponedeljak. Kaća je želela da radi, to je naša privatna stvar zašto smo krili. Sve je spremno za dolazak bebe. Prvi su mi iscepali majcu Bojana sestra, Katarinina sestra, i moj kum. Bilo je suza kad me Katarina zvala, kad sam video bebu - iskren je bio novopečeni tata.

1 / 12 Foto: Kurir, Jovan Mladenović

kurir.rs

Bonus video:

00:20

Đani na proslavi rođenja ćerke Kaće Grujić i Marka Gobeljić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track