03:08

Kaća Grujić izašla iz porodilišta ponosni tata došao po suprugu i ćerku, pevačica preplavljena emocijama: najsrećnija sam na svetu

prelepo

GRUJIĆKA NIKAD LEPŠA! Kaća izašla iz u DUGAČKOM KAPUTU, osmeh nije krila, pao je POLJUBAC, a ovaj DETALJ je svima PROMAKAO! (FOTO)

Stars -

Pevačica Katarina Grujić izašla je danas iz porodilišta, a njen izabranik Marko Gobeljić došao je po nju i ćerkicu Katju.

Pevačica se porodila pre četiri dana, a mnogi su primetili da savršeno izgleda.

Ona je po izlasku na sebi imala dugačku bundu bež boje, rolku i pantalone u istoj nijansi. Vezane kose i sa naočarama na licu izašla je i pozirala pred fotoreporterima, nije krila koliko je srećna što je postala mama.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir/ Ana Denda

Pao je i poljubac Kaće i Gobelje ispred porodilišta.

Marko nije ispuštao iz ruku nosiljku u kojoj je mala Katja, a okupljenima nije promakao detalj koji je svima privukao pažnju.

Naime, Marko i Kaća su nosiljku prekrili pelenom ukrašenoj grbovima Crvene zvezde.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Ana Paunković

"Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući. Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati", rekla je Kaća.

1 / 2 Foto: Kurir/ Ana Denda

Kurir.rs/M.M./A.D.

Bonus video:

00:20

Đani na proslavi rođenja ćerke Kaće Grujić i Marka Gobeljić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja