ALEN I MAJA HADROVIĆ KUPILI KUĆU OD 270 METARA KVADRATNIH: Uskoro će se ostvariti kao roditelji, a ovo su njihovi PLANOVI!
Foto: Nikola Anđić

broje sitno

ALEN I MAJA HADROVIĆ KUPILI KUĆU OD 270 METARA KVADRATNIH: Uskoro će se ostvariti kao roditelji, a ovo su njihovi PLANOVI!

Stars -

Maja i Alen Hadrović će uskoro postati roditelji, a sada su sa osmehom na licu otkrili su sa kojim životnim situacijama sa ponosom ispraćaju staru i dočekuju Novu 2022. godinu.

2021. za vas bila jedna od najlepših u životu, koje tri situacije biste izdvojili kao najvažnije u tekućoj godini?

- Prva je svakako da smo zauvek napustili rialiti, kao drugu bih izdvojio saznanje da je Maja trudna, a treća kad smo kupili stan - ponosno je naveo Alen za Pink.rs.

- Od kako smo izašli iz rijalitija mnogo lepih stvari nam se dogodilo...U u top tri bih nabrojala moju trudnoću, kupovinu stana i našu svadbu - odgovorila je Maja.

Da imate čarobni štapić šta bi promenili u 2021?

- Ne bih ja tu ništa dirao - nasmejao se Alen.

- Ne bih ništa menjala, 2021. je jedna od najboljih godina u mom životu - rekla je Maja.

S obzirom da je ovo jedan od najlepših perioda u godini, kada se najlepše uspomene grade ili vraćaju, skloni smo da se vraćamo u detinjstvo-period koji nam je bio najbezbrižniji u životu. Koji biste praznik izdvojili kao omiljeni, Božić ili Novu godinu?

- Uf, teško pitanje, možda u detinjstvu više Nova godina naravno zbog zbog poklona, ali ...Ne znam, ipak Božić, kod ujka Đure smo slavili tada prelepe Božiće i provodili najlepše vreme, tako da ipak izdvajam Božić - odgovorio je Hadrović.

- Zaista volim oba praznika, ali kad je detinjstvo u pitanju onda je to Božić. To mi je najradosniji praznik na svetu - izjavila je prelepa trudnica.

Koje su vaše želje za Novu predstojeću 2022. godinu? Šta biste voleli da ostvarite a da niste do sada?

- Nedavno smo kupili veliku kuću od 270m2 na Kosmaju sa ogromnim placem, od koje planiramo da napravimo nešto posebno, veliki bazen sa letnjikovcem, barom...U kući će biti smešten i spa centar! Radovi na tome su već počeli, pa mi je želja da nam zaživi taj biznis od proleća - govorio je Hadrović.

- Uvek sam bila skromna kad su u pitanju želje, na prvom mestu mi je zdravlje, a u 2022. volela bih da nam se ostvare svi naši poslovni planovi koje imamo - odgovorila je Maja.

Događaj ili situacija koja vas najviše čini ponosnim u tekućoj godini?

- Pa hajde, još nisam postao otac, biću za koji dan,brojimo sitno ali možda ipak budem u 2022. Maju sam upoznao 2020. ali su se najlepše stvari desile ove godine. Naravno moram da napomenem da je jedna od stvari svakako to što mi se vratila kosa bre - nasmejao se Alen.

- Ljubav sa Alenom, sve lepo što smo doživeli, trudnoća i čekanje Vuka, venčanje... - rekla je Maja.

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:25

MAJA I ALEN HADROVIĆ OTPUTOVALI NA MEDENI MESEC: Rijaliti par odseda u LUKS hotelu, pokazali gde uživaju! Trudnica BLISTA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track