04:49

ŽENE IZABRALE SAŠU KOVAČEVIĆA ZA NAJZGODNIJEG FRAJERA!

Brutalno

ŽENE IZABRALE NAJZGODNIJEG FRAJERA! Pričalo se da je dao 4.800 € ZA TRBUŠNJAKE, a sad je otkrivena TAJNA NJEGOVOG S*KSI IZGLEDA!

Stars -

U emisiji " Desetka" sastavljena je lista 10 najpoznatijih i najboljih bildera domaće javne scene gde se na prvom mestu našao prevač Saša Kovačević.

Kao gosti emisije našli su se Tamara Galijano voditeljka, Bojan Grujić estradni umetnik i pevačica Goca Tržan.

Saša Kovačević
foto: Printskrin/Instagram

- Salence je moj veliki prijatelj, on je tako fin i jedini momenat gde on pokazuje svoju alfa mužijačku stranu je to njegovo telo, a taj njegov osmeh i glas je sve tako blago i šećerno - rekla je pevačica za najboljeg bildera Desetke.

Tamara Galijano navela je da joj se dopada to što se baš Saša Kovačević našao na prvom mestu.

goca tržan, desetka, tamara galijano
foto: Kurir Televizija

- Saša baš forsira svoje telo, a ko i ne bi da onako izgleda. Baš je dobro građen i sviđa mi se što je on na prvom mestu - dodaje voditeljka Tamara Galijano.

Popularna pevačica Goca Tržan naglasila je da je za Kovačevićev tako dobar izgled jedino zaslužna njegova vojnička disciplina.

- Sale je vojnik opsesivno-kompulsivan. Mi smo jedno vreme trenirali, a onda su Raša, Igor pričali kako i Raša i Igor piju i koka kolu i jedu kao mutavi, a Sale strogo vodi računa šta jede, koliko jede. Ja verujem da bi se on rado opustio, ali je svestan toga da ima neke pristojne muške godine, i da više od tog izgleda neće biti ništa - istakla je Goca Tržan.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:28

BREGA I ČORBA NA JAHORINI: Rokeri napravili pravi spektakl, najveći HITOVI orili se na planini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track