LJILJANA URAMILA KURIROV TEKST KAKO BI GA ODNELA U AMERIKU! Ćerka Baje Malog Knindže nasledila patriotizam od oca!
Foto: Instagram PS, Printscreen

ponosna srpkinja

LJILJANA URAMILA KURIROV TEKST KAKO BI GA ODNELA U AMERIKU! Ćerka Baje Malog Knindže nasledila patriotizam od oca!

Stars -

Uspehe mlade teniserke Ljiljane Pajčin, srednje ćerke Baje Malog Knindže, pratio je Kurir i o njima izveštavao. Sada su njeni najbliži odlučili da je iznenade i pokažu joj koliko su ponosni na nju, te su jedan od naših tekstova iz novina isekli i uramili.

Ljiljana Pajčin
foto: Printscreen Instagram

Ljiljana godinama unazad živi i studira u Americi gde se aktivno bavi tenisom, a jednog dana bi volela da postane i trener tog sporta. Da je ljubav prema otadžbini nasledila od oca pokazala je u više navrata, kada je nakon završenih mečeva ponosno širila srpsku zastavu i podizala tri prsta.

Ljiljana Pajčin
foto: Instagram

Upravo zbog patriotizma, Ljiljani je dodatno značilo kada je videla svoje ime u našim novinama i na domaćim portalima, zbog čega je od porodice i dobila ovaj poklon. Naime, Pajčinova se pre nekoliko dana vratila iz Amerike kako bi sa porodicom i prijateljima provela predstojeće novogodišnje i Božićne praznike, a po sletanju u Beograd sačekalo je iznenađenje. Oduševljena teniserka odmah se na svom Instagram profilu pohvalila pratiocima poklonom koji je dobila i koji će sa sobom poneti kada se bude vraćala u Ameriku.

Ljiljana Pajčin
foto: Instagram

Podsetimo, Mirko Pajčin poznatiji kao Baja Mali Knjindža ima šestoro dece, tri sina i tri ćerke. Najstarija ćerka, Smiljana takođe je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram, gde objavama često skreće pažnju na sebe. Kao i Ljiljana, i ona voli da se fotka ogrnuta sprskom zatavom, a upravo je jednom takvom fotografijom podigla prašinu na toj društvenoj mreži. Naime, ona je tokom leta bila u Gubinu, u Republici Srpskoj, gde je rođen njen otac i ispred pravoslavne crkve u tom mestu raširila je zastavu naše zemlje i nasmejano pozirala a komentari ispod objave su se samo nizali.

Smiljana Pajčin
foto: Printskrin/Instagram

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

02:54

Prijatelji pripremili iznenađenje Baji Malom Knindži,sredili mu rodnu kuću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja