MILJANA KULIĆ IDE U POSETU GOCI TRŽAN Nišlijka se uključila lajv i šokirala: Mogla sam da ubijem čoveka na spavanju i da ODGOVARAM
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

HIT

MILJANA KULIĆ IDE U POSETU GOCI TRŽAN Nišlijka se uključila lajv i šokirala: Mogla sam da ubijem čoveka na spavanju i da ODGOVARAM

Stars -

Miljana Kulić diskvalifikovana je nedavno iz "Zadruge 5" zbog fizičkog napada na Lazara Čolića Zolu, kom je štiklom raskrvarila glavu, a posle izlaska iz ovog šou-programa i te kako je aktivna na društvenim mrežama.

Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Ona se sada uključila u lajvu na Instagramu i pozdravile svoje fanove i obavestila ih da je otvorila svoj Jutjub kanal, piše Blic.

- Htela sam samo da vas pozdravim, vas koji me podržavate nakon svega i da vam kažem da sam otvorila svoj Jutjub kanal. Mogla sam ne daj Bože da ubijem čoveka na spavanju i da odgovaram celi život. Ne želim više da budem tamo među skotovima, ološima i planiram uskoro da posetim Gocu Tržan.

Miljana je, inače, dobila sina Željka, sa bivšim suprugom Goce Tržan, a zbog čega planira da poseti pevačicu tek ćemo saznati.

Miljana je, podsetimo, na Tviteru pitala pratioce da li bi voleli ponovo da je gledaju u rijalitiju, ali i reagovala na objavu Željka Mitrovića, koji je pokazao sliku šera tokom Miljanine diskvalifikacije i napisao: "ovo sad već nije normalno".

- Da li bi voleli da se vratim ponovo? Velika šefica je mnogo razočarana, sa razlogom... Volim vas, kajem se zbog svega - napisala je Miljana nakon što je podelila Željkovu objavu.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Blic/M.M.

Bonus video:

00:38

MILJANA PROVOCIRA: Zoli otvorila glavu ŠTIKLOM, sad uzela cipelu pa zapevala i zaigrala u svom stilu: Kulićeva LOMI KUKOVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja