MAJIN S*KS NE GLEDAM! Taki ekskluzivno ZA KURIR priznao kako reaguje kada vidi ćerku u VRELOJ AKCIJI sa Carem i da li to PODRŽAVA!
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić

sramota ga

MAJIN S*KS NE GLEDAM! Taki ekskluzivno ZA KURIR priznao kako reaguje kada vidi ćerku u VRELOJ AKCIJI sa Carem i da li to PODRŽAVA!

Stars -

Radomir Marinković Taki priznao je za Kurir da ne podržava baš svaki ćerkin postupak. Naime, on je kazao da mu je neprijatno kada ga pitaju o Majinim seksusalnim odnosima. Njegova memizimica sve češće upražnjava seks sa svojim dečkom Filipom Carem pred ostalim zadrugarima, a Marinković kaže da tada promeni kanal. Zbog sve učestalijih sađa Maje Marinković i Filipa Cara, Radomir tvrdi da je proredio gledanje rijaliti programa Zadruga.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen

Kako gledaš na Majine učestale seksualne odnose pred drugim ukućanima?

- Iskreno, ja ne podržavam takve stvari, ali to je zatvoren prostor. Maja je već četiri godine u rijalitiju i takve stvari se jednostavno dešavaju. Glupo je da ja komentarišem seksualne odnose svoje ćerke, ako naletim na to, promenim kanal. U poslednje vreme proredio sam malo sa gledanjem "Zadruge", izbegavam da gledam te svađe, ne mogu... - rekao je Taki.

Taki Marinković
foto: Printscreen/Pink

Ne mare za poglede drugih

Podeivljali od strasti

Podsetimo, Maja Marinković i Filip Car napustili su izolaciju, oni su se vratili u spavaću sobu u kojoj će spavati sa ostalim cimerima. Nakon žestoke svađe koju su imali prepustili su se vrelim strastima ispod jorgan planine. Oni nisu mogli da obuzdaju strasti, te se podivljali ispod jorgan planine kao nikada do sada, bez obzira na to što je pored njih bila Careva bivša ljubavnica Dalila.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

02:11

Radomir Marinković Taki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track