MILJANA POKAZALA VELIKU PROMENU SVOJE MAJKE: Kulićke otišle na ulepšavanje, a Mariju nema ko ne komentariše! Radila zatezanje!?
Foto: Damir Dervišagić

DRUGAČIJA

MILJANA POKAZALA VELIKU PROMENU SVOJE MAJKE: Kulićke otišle na ulepšavanje, a Mariju nema ko ne komentariše! Radila zatezanje!?

Stars -

Majke poznate rijaliti zvezde Miljane, Marija Kulić napravila je sudeći prema fotografijama nekoliko promena na svom licu.

Marija i Miljana se ne razdvajaju otkako je Kulićeva izbačena iz rijalitija jer je dečka udarila štiklom u glavu, a zajedno su posetile i jedan salon. Miljana je na Instagram objavila fotografiju svoje majke.

Marija Kulić
foto: Nemanja Nikolić

- Najlepša na svetu - napisala je Miljana, a neki su komentarisali da Marija izgleda drugačije, kao i da je možda zatezala lice i uradila usne. Drugi su pisali kako je ipak reč o doterivanju u aplikaciji.

Da podsetimo, Marija Kulić imala je ozbiljan zdravstveni problem nakon kog je smršala 20 kilograma. Naime, Mariji je šitna žlezda odstranjena operativnim putem, a kako se navodi u medijima, stres je jedan od glavnih faktora koji je doveo Kulićevu do ovog stanja.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track