LUNA I MARKO PROVELI PRVU NOĆ U STANU OD 160.000 €! Useljenje proslavili uz HLEB i PAŠTETU, nisu imali ni za SALATU (FOTO)
Foto: Printsceen

presrećni

LUNA I MARKO PROVELI PRVU NOĆ U STANU OD 160.000 €! Useljenje proslavili uz HLEB i PAŠTETU, nisu imali ni za SALATU (FOTO)

Stars -

SLAVLJE UZ PAŠTETU I ALKOHOL Luna i Marko proveli prvu noć u novom stanu: "Sav novac smo potrošili na uređenje"

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su kupili novi stan na Bežanijskoj kosi, a sinoć su proveli prvu noć u njemu, te su o tome obavestili svoje fanove.

Marko Miljković
foto: Printsceen

- Večeras ćemo spavati u našem ovom domu, konačno nakon toliko dana haosa - rekao je Marko aludirajući na havariju koja ih je pre dva dana zadesil u stanu, kada je greškom majstora popustio filter u kuhinji i poplavio deo stana.Kako je istakao, nije još sve sređeno.

Marko Miljković
foto: Printsceen

- To ćemo u hodu, bitno da smo konano se uselili.

Pre useljenja Luna i Marko svratili su u salon nameštaja, gde su poveli i malu Miju, a nakon toga snimili su kako se provode.- Dobro veče iz novog stana, večeras spavamo prvi put u novom stanu. Ne može da bude loše - rekao je bivši učesnik rijalitija i dodao da veče iskoristili da se vesele i da nazdrave čašom alkohola.

Par je za večeru imao paštetu i hleb, a oni su rekli da im nije žao, jer su sav novac potrošili na uređenje stana.

Marko Miljković
foto: Printsceen

Podsetimo, na lokaciji na kojoj Luna i Marko planiraju da se skuće cena kvadrata je oko 2.000 evra, pa će iskeširati oko 160.000 evra.

- Stan je u zgradi u kojoj se radovi polako privode kraju i uskoro bi mogla da bude komplet sređena za useljenje. Cena kvadrata je 2.000 evra, ali mi je Marko rekao da je spreman da da i više para jer sada ima dobre prihode. Zarađuje dosta od Jutjuba i svog brenda garderobe, a Luna se svakako ponudila da i ona učestvuje novcem koji se daje unapred za kupovinu, ali on za to neće da čuje - priča izvor i otkriva da par ne planira da prodaje stan u kom sada živi na Novom Beogradu jer će ga rentirati.

Marko Miljković
foto: Printsceen

kurir.rs

Bonus video:

00:12

ZIMSKE ČAROLIJE MILJKOVIĆ-ĐOGANI: Luna i Marko izveli ćerku Miju u šetnju po PRVOM SNEGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja