03:44

Keba progovorio o raskidu Severine i njegovog sina Igora Kojića

Ne voli rastanke

KEBA PROGOVORIO O RAZVODU SEVERINE I NJEGOVOG SINA IGORA! Tužan sam zbog rastanka, ne želim to nikome SPOMENUO NOVU SNAJKU

Stars -

Čini se da je porodičan život Dragana Kojića Kebe uvek bio pod lupom javnosti. Za televiziju Kurir Keba je govorio o svojoj supruzi, sinu, ćerku, porodici...

- Moja Olja je odlična kuvarica. To je nasledila od svoje majke. Imam dobru liniju, složićete se sigurno - rekao je Keba.

keba
foto: Kurir Televizija

- Nataša je dobro. Čujemo se i vidimo preko društvenih mreža. Nisam u Americi bio 3 godine, zbog svega ovoga - rekao je on za Kurir televiziju, a onda se osvrnuo na brak svog sina Igora.

keba
foto: Kurir Televizija

- Nijedan rastanak nije lak, to sam siguran. U principu ne volim rastanke. Tužan sam zbog bilo kakvih rastanaka. Nekad kad pevam u nekom mestu, ostanem dva, tri dana u tom gradu, meni žao. Već imam tri pesme koje su o rastancima. Nisu oni prvi koji su se rastali. Ne želim nikome da se rastane, ali nikome - rekao je Keba, a na pitanje da li priželjkuje novu snajku, rekao je:

- To je valjda normalno. Što da ne. Dobrodošla u naš život, kako bih rekao i dodao da se ne bi nikada mešao u izbore svoje dece Nataše i Igora.

keba
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, njegovi najveći hitovi su pesme “, „Ko te ima taj te nema“, „Nemam drage, nemam druga“ „Ona to zna“, „Ti hodaš sa njom“, „Plavo oko plakalo je“, „Kukavica“, „Imao sam“, „Kad puca nek’ puca“ i mnoge druge.

keba
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:09

KEBA OTKRIO TAJNU SVOG MLADALAČKOG IZGLEDA! Redovno vežba, a evo šta smatra najbitnijim za LEPOTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track