ZBOG ČEGA NE PROBAŠ DA SE VRATIŠ SVOJOJ KUĆI? Kristina predložila Kristijanu Goluboviću da se razdvoje, a evo šta je razlog!
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE BILO LAKO

ZBOG ČEGA NE PROBAŠ DA SE VRATIŠ SVOJOJ KUĆI? Kristina predložila Kristijanu Goluboviću da se razdvoje, a evo šta je razlog!

Stars -

Kristijan Golubović i Kristina Spalević govorili su o svom odnosu.

On je otkrio kako se slaže sa bivšom suprugom Ivanom, ali i odnosu sa njegovom ćerkom Verom.

Kristijan je rekao da ne želi probleme, te pomenuo da svoje dete nije video mesec dana, kada ga je Kristina ispravila i dodala da u Kraljevu nije bio, sada već tri meseca. Ovo je Goluboviću teško palo, pa su usledile suze:

Kristijan Golubović
foto: Printscreem/Dobro jutro Srbijo

- Pre mesec i po dana... - počeo je Kristijan, a onda ga je Kristina prekinula:

- Ma kojih mesec i po dana, ima tri meseca kako nisi bio u Kraljevu. Više od tri meseca - dodala je ona.

- Ja sam njemu sinoć rekla, baš smo se nešto razdvojili, kod njegove setre, ona drži sliku njegove ćerke na zidu, on je prilično nervozan, mnogo nervozan u poslednje vreme, volim ga kao Boga i nikada nikome ne bih prešla preko nekih stvari, ali znam kakva je osoba, shvatila sam gde je dubina njegovog problema. Šta je suština, šta on drži u sebi. Provalila sam da je razlog svih nesuglasica, svih problema, leži upravo tu - govorila je Kristina u emisiji "Između dve vatre", a onda šokirala i samog Golubovića:

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen/Instagram

- Oglasila sam se kada ga je žena prijavila za nasilje, jer meni niko ne može da kaže da je Kristijan Golubović ikada u životu koristio psihoaktivne supstance, to je takva budalaština.

- Ja prezirem to, ja da se pitam, možda ovo nije humano, ja bih svakog tabletomana, ja bih svakog tabletomana i svakog narkomana, ubio! Ubio - rekao je Golubović.

- Kada sam videla da se zagledao u sliku ćerke, ja sam mu samo rekla, da te pitam nešto kao prijatelj. Zašto ti ne probaš da se vratiš svojoj kući? Osetila sam suštinu njegovog bola, svake svađe, iako znam da ćemo se pomiriti, ali se pitam gde je koren tog problema - rekla je Spalevićeva.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević, Paparazzo, Paparaco, Pas
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/K.Đ/Srbijadanas

Bonus video:

00:25

KRISTINA I KRISTIJAN U 4 UJUTRU DEMOLIRALI STAN, PROBUDILI CELU ZGRADU: Rijaliti par napravio totalnu pometnju, a sve zbog OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track