00:30

Di Di ukrasila luksuzni dom

krcko oraščić

DIDI DŽEJ BAŠ NE MOŽE DA BUDE SKROMNA! Vila od 500 KV šljašti, tu su JELKA, DEDA MRAZ a ovaj ukras joj košta ko nečija CELA PLATA!

Stars -

Dijana Rokvić Janković, pevačica sa internacionalnom karijerom i poznata po nadimku Didi Džej, ukrasila je svoju velelepnu vilu i spremno dočekuje Novu godinu.

Pevačica uživa da sređuje i dekoriše za svaki praznik, a Nova godina joj je još jedan povod da pokaže svoju raskošnu vilu na Vračaru.

Ogromna jelka, okićena pretežno crvenim novogodišnjim ukrasima, a pored velikog deda mraza tu je i ukras Krcko Oraščić od čak jednog metra. Ako se pogleda na sajtovima, samo on košta oko 500 evra ili 56.000 dinara.

Podsetimo Dijana se 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića. Bračni par, koji često boravi i u inostranstvu, živi na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara.

00:30

Di Di ukrasila luksuzni dom

Imaju tri kućne pomoćnice jer Dijanin garderober vredi kao pola kuće i potrebno ga je održavati. Izjavila je da samo u cipele uložila oko 200.000 evra, a kuća ima i lift.

"Morali smo da ugradimo lift zbog štikli, jer ne mogu da silazim sa trećeg sprata".

Rokvići vole i luksuzne automobile i poseduju bogat vozni park - porše džip, BMW GT 5, "ford", kao i tri motora. Njen suprug joj je kupio i jahtu, koju je nazvao po njoj. Dijana, koja se trenutno nalazi u Americi, voli da se slika pored luksuznih automobila.

Dijana Janković
foto: Pritnscreen

kurir.rs

00:04

PEVAČICA SE POHVALILA NOVIM TRENDOM! Didi Džej celo lice umotali u providnu foliju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja