ZA NATAŠU NEMA KRIZE: Bekvalčeva od izdavanja salaša mesečno ZARADI i do 10.000 €! Cena za dan je PAPRENA!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

BIZNIS

ZA NATAŠU NEMA KRIZE: Bekvalčeva od izdavanja salaša mesečno ZARADI i do 10.000 €! Cena za dan je PAPRENA!

Stars -

Nataša Bekvalac ne boji se krize i ne strahuje zbog manjka nastupa usled pandemije korona virusa, jer ima još jedan, unosan biznis!

Nataša Bekvalac, kuća, Čenej, salaš, nelegalno, rušenje
foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Pevačica izdaje svoje luksuzno imanje u Čeneju za različite vrste proslava, a za nedelju dana zaradi najmanje 2.800 evra, saznaje Kurir.

Nataša Bekvalac
foto: ATA Images

Bekvalčeva se pre izvesnog vremena sa ćerkama vratila u srpsku prestonicu, gde takođe ima nekretninu, i za sada planira da se tu stacionira. Zbog toga je odlučila da joj raskošna kuća na salašu ne bude prazna i da skuplja prašinu, pa je počela da je izdaje u zakup.

Nataša Bekvalac, Čenej
foto: Printscreen/Youtube/ YtongSrbija

Kako kaže izvor blizak pevačici, njeno imanje je lepo uređeno, ima predivan vrt, bazen, a i unutrašnjost kuće je kao iz bajke zbog čega je pogodna i za zimske i za letnje proslave. Cena izdavanja je prava "sitnica" i iznosi 700 evra po danu, sa mogućnošču noćenja u kući za zakupca. Kako na nedeljnom nivou salaš izdaje minimum četiri puta, Nataša za sedam dana zaradi skoro tri hiljade evra!

Nataša Bekvalac, Čenej
foto: Printscreen/Youtube/ YtongSrbija

Ipak, rekord je bio ovog leta, kada je zaradila skoro deset hiljada evra. Naime, ona je u julu ove godine, kada su mere protiv kovida malo popustile i kada su venčanja i velike proslave mogle da se organizuju, kuću izdala čak 14 puta, kaže sagovornik. Prostom računicom, Nata je tog meseca privredila 9.800 evra!

Inače, i pevačicine kolege i prijatelji su zainteresovani za zakup salaša, a jedna od njih je i Katarina Grujić. Ona i njen partner, fudbaler Marko Gobeljić izgovorili su sudbonosno "da" upravo na njenom imanju krajem avgusta.

Katarina Grujić, Nataša Bekvalac, imanje, Čenej
foto: Printscreen/Instagram/22house, Kurir

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:26

OSTAVLJENI NA MILOST I NEMILOST ŽIVOTA! Drama Nataše Bekvalac: Pevačica ZAGLAVLJENA U SNEŽNOJ MEĆAVI, automobil joj stao! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track