00:38

Sergej pričao o karijeri i životu, pa zapevao posebnu pesmu, javili se iza kamera

Oduševio

KADA JE ZAPEVAO U STUDIJU JE NASTAO MUK! Sergej pričao o karijeri i životu, pa zapevao posebnu pesmu, JAVILI SE IZA KAMERA

Stars -

Večeras vas u okviru Starogradske zime očekuje prava muzička čarolija i mnogo emocija, a za to će biti zaslužan jedan od najboljih vokala pop muzike - Sergej Ćetković.

- Pokazalo se da ljudi vole zvuk balada. Ja sam roker u duši. Odrastao na EKV-u, Ribljoj čorbi, Bijelim dugmetu - rekao je za televiziju Kurir popularni pevač Sergej Ćetković.

sergej
foto: Kurir Televizija

Sergej je već 20 godina u muzičkim vodama.

- Ako si na svom putu, onda je sve lako, prosto i jednostvano. Ako praviš kalkulacije, onda... Živimo u takvom vremenu, pa se malo više bavimo pregledima i digitalijama. Mada, ima odličnih izvođača i produkcije. Večeras će publika će imati priliku da uživa u zvucima njegovih balada, a sigurni smo da će nam probuditi one najtanaije emocije i želju da zagrlimo voljenu osobu.

sergej
foto: Kurir Televizija

- Večeras će biti lepa manifestacija. Beograd uvek ima odličan program. Repertoar je spreman - dodaje Sergej.

sergej
foto: Kurir Televizija

Sergej je potom zapevao "Pola moga svijeta", na šta su se svi prisutni u studiju oduševili, što je i sama voditeljka rekla, prenevši atmosferu iza kamera i ovacije koje su usledile posle otpevane pesme.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:58

PEVAČ SE VRAĆA PRED BEOGRADSKU PUBLIKU: Sergej Ćetković će uskoro imati koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja