SVAKI PUT SAM SE PREBROJAVAO I IMAO PARA SAMO ZA DORUČAK! Dejan Matić otkrio nepoznate detalje iz života, evo čime se BAVIO!
Foto: Ana Paunković

prisetio se teškog perioda

SVAKI PUT SAM SE PREBROJAVAO I IMAO PARA SAMO ZA DORUČAK! Dejan Matić otkrio nepoznate detalje iz života, evo čime se BAVIO!

Stars -

Dejan Matić više od 20 godina je na muzičkoj sceni, a malo ko zna čime da je bio bubnjar pre nego što je uplovio u pevačke vode.

Naime, on je prve honorare uzimao kao muzičar, a sada se prisetio perioda kada je zarađivao samo za doručak.

Dejan Matic
foto: Kurir Televizija

„Ne bežim od tog perioda i tih lepih dana jer su meni bili stvarno lepi i srećni. Ponosio sam se time što sam bubnjar, a usput sam voleo i da pevušim za svoju dušu. Imao sam neku svoj ekipu sa kojom sam tezgario. Posle nastupa sam se svaki put prebrojavao i uvek sam imao novca za doručak. Eto, toliko sam zarađivao kao dečkić“, rekao je Dejan za Nova i dodao:

"Kada sam došao do cifre od 100. 150 maraka, bio sam presrećan. Ni to nisu neke cifre, ali u odnosu na period pre nego što sam došao do tih para, zaista jesu bile velike. Radilo se svako veče po kafanama i beogradskim splavovima. Drugo vreme je bilo, nekako drugačije. I gosti su se prema izvođačima ophodili sa više poštovanja, a bilo je ljudi iz raznih svera", kazao je folker.

Dejan Matić
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/I.B/Nova

Bonus video:

00:13

SAŠA MATIĆ POSLE VIKINE SLAVE DOŠAO KOD CECE: Pevač sa suprugom stigao na Dedinje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track