BAKA PRASE BEŽI IZ SRBIJE U STRAHU OD OSVETE ZBOG KIKINE SMRTI: Evo gde će jutjuber da započne NOVI ŽIVOT!
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

KURIR EKSKLUZIVNO OTKRIVA

BAKA PRASE BEŽI IZ SRBIJE U STRAHU OD OSVETE ZBOG KIKINE SMRTI: Evo gde će jutjuber da započne NOVI ŽIVOT!

Stars -

Baka Prase beži iz Srbije, saznaje Kurir.

Baka Prase, Bogdan Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Jutjuber nedeljama dobija pretnje zbog navodnog samoubistva influenserke Kristine Kike Đukić, zbog čega je u paničnom strahu. On se plaši osvete jer ima onih koji smatraju da je jedan od glavnih krivaca za smrt koleginice, sa kojom je svojevremeno bio u sukobu.

Kristina Kika Đukić, Sahrana
foto: Ana Paunković, Stefan Stojanović, Printscreen/Instagram

Kako nam kaže izvor blizak jutjuberu, Baka Prase od Kristinine sahrane na koju nije došao, svakodnevno dobija na desetine poruka u kojima mu se otvoreno preti nasiljem, a u nekima od njih i smrću! Iako u početku nije reagovao na njih, misleći da će se strasti u nekom momentu smiriti, kako su dani prolazili, a pretnje bile sve brutalnije, rešio je da spakuje kofere i da sa devojkom Anjom Blagojević pred Novu godinu napusti Srbiju i na neko vreme pobegne u Holandiju.

Baka Prase, Anja Blagojević
foto: Printscreen/Instagram

Ovoj Prasetovoj odluci, kako izvor dalje navodi, kumovao je i strah od nadležnih sudskih organa i policije, gde je već jednom bio priveden na ispitivanje u svojstvu građanina na osnovu zahteva za prikupljanje potrebnih obaveštenja u vezi sa smrću mlade influenserke.

Baka Prase, Nenad Ilić, Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen, Privatna Arhiva, Printscreen/Youtube

Izbor ove zemlje nije iznenađujući, jer upravo u Holandiji već nekoliko godina žive njegovi majka i otac - sveštenik Nenad Ilić, koji tamo ima i svoju parohiju. Inače, da se nešto čudno dešava u životu Bogdana Ilića pokazuje i činjenica da on već danima ne objavljuje ništa na svom Instagramu ni Jutjub kanalu, na kome je poslednji video pod nazivom "Rastali smo se kao prijatelji" postavljen pre dve nedelje, a bio je posvećen upravo preminuloj Kiki.

Mi smo pozvali Ilića kako bismo čuli i njegov komentar, ali nam se on nije javljao na pozive.

Kristina Kika Đukić, Sahrana
foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

Podsetimo, Baka Prase i Kika su bili u svađi, a pre dve godine je napravio i pesmu u kojem je ismejavao mladu influenserku. Neposredno po njenoj smrti, pripdnici SBPOK-a, Odeljenja za suzbijanje VTK priveli su Ilića na zahtev Posebnog tužilaštva za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala.

Ilić je priveden u svojstvu građanina na osnovu zahteva za prikupljanje potrebnih obaveštenja, odnosno razgovora u vezi novinskih tekstova u kojima se navodi da je jedan od razloga navodnog samoubistva Kristine Đukić Kike, taj što ju je Bogdan u poslednje dve godine proganjao i navodio svoje fanove na isto krivično delo putem društvenih mreža.

Baka Prase
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

00:26

SAHRANJENA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Jutjuberka ispraćena na večni počinak uz crkveno pojanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja