OVO DO SADA NISTE VIDELI: Ovako diže noge Nataša Bekvalac! Neviđena scena u centru Skoplja!
Foto: ATA Images

hit foto

OVO DO SADA NISTE VIDELI: Ovako diže noge Nataša Bekvalac! Neviđena scena u centru Skoplja!

Stars -

Nataša Bekvalac pevala je u petak uveče u Skoplju. Ona je nakon koncerta odlučila da slobodan dan do večerašnjeg nastupa u Štipu provede sa svojom ekipom uživajući u čarima Skoplja.

Nataša Bekvalac
foto: Printskrin/Instagram

Ona se za šetnju prestonicom odlučila za sportsko izdanje i crnu boju, a u jednom trenutku je i podigla svoju nogu, pa su se mnogi zapitali ko je to iznervirao Natu, pa je ovako burno reagovala.

- Hvala Skoplje, bilo mi je predivno sinoć sa vama. Vidimo se večeras u Štipu. Da li vi imate osećaj da ćemo ispraćajem ove godine ispratiti sve loše? Ja da! Vrištaću od sreće tačno u 12 - napisala je Bekvalčeva, sa čime su se složili i njeni pratioci.

Podsetimo, Nataša je nedavno u intervjuu za Kurir otkrila da joj je ova godina bila užasna.

- Jesam, i to sam podnela jako teško. Čovek nikada nije pripremljen za velike poraze i velike tuge, ali važno je da niko nije prevazišao i pobedio samog sebe dok je bio u blagostanju. Kome život namesti teške trenutke, daje mu priliku da prevaziđe sebe i da radi na svom razvoju. Kao i svi, imam mnogo padova, ali nije mi se dogodilo da sam pala a da nisam ustala - rekla je ona za Kurir.

Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:26

OSTAVLJENI NA MILOST I NEMILOST ŽIVOTA! Drama Nataše Bekvalac: Pevačica ZAGLAVLJENA U SNEŽNOJ MEĆAVI, automobil joj stao! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track