MATORA PRIZNALA DA JE FLERTOVALA SA LUNOM ĐOGANI! Sada se oglasila besna Sanja Stanković: Dosta je bilo LAŽI i MANIPULACIJA!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

REKLA SVE

MATORA PRIZNALA DA JE FLERTOVALA SA LUNOM ĐOGANI! Sada se oglasila besna Sanja Stanković: Dosta je bilo LAŽI i MANIPULACIJA!

Stars -

Buru u medijima izazvalo je priznanje Jovane Tomić Matore da je flertovala sa Lunom Đogani, dok su i jedna i druga bile u vezama.

Luna Đogani, Jovana Tomić Matora
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Njena tadašnja partnerka, Sanja Stanković, zamerala joj je prisno druženje sa Lunom, ali je zadrugarka ipak negirala činjenicu da su Luna i ona bilo šta radile i imale nešto više. Juče je u razgovoru sa Stefanom Karićem, Matora priznala da je tu ipak bilo flertovanja i da to nije mogla da sakrije od kamera.

Ovim povodom, oglasila se Sanja Stanković za Pink.rs kako bi prkomentarisala priznanje svoje bivše partnerke, što je ona rado i učinila uz reči:

- Iznenađena sam, jer je napokon izgovorila istinu. Dovoljno dugo je manipulisala ljudima, ubeđivala ih u izmišljene priče o mojim odnosima, mom životu. Drago mi je da će ljudi napokon videti ko je ona zapravo i da je svaki napad na mene u stvari bio sa namerom da prikrije sopstvene postupke. Pravda je spora ali dostižna, a njen sunovrat tek počinje, dosta je više bilo maski i manipulacija - zaključila je Sanja.

Sanja Stanković
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:05

MATORA NAŠLA NOVU DEVOJKU, A EVO SA KIM SANJA PROVODI VREME! Stankovićeva uživala sa NJOM, a onda je usledio POLJUBAC! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track