LUD PROVOD U KAFANI

KURIR PAPARACO: Pijani Marić lomio čaše! A evo koga grli Sloboda dok je Vojin NE GLEDA! (VIDEO)

Stars -

Milan Marić, Sloboda Mićalović, Milena Vasić, Petar Benčina, Marko Janketić i Marijana Mateus završili su u kafani.

Milan Marić
foto: Printscreen

Izgleda su se poznati glumci i javne ličnosti uželeli dobrog kafanskog provoda, pa su se u subotu uveče u velikom broju okupili u jednom restoranu u Skadarliji, gde su se proveli za sve pare do zore.

Milan Marić
foto: Printscreen

Najveseliji je bio Marić, koji je, vidno pod dejstvom alkohola i uz pesme Tome Zdravkovića, lomio čaše. Milena Vasić je igrala i sa Marijanom Mateus, koja je bila sa svojim prijateljima, a u jednom momentu se dohvatila mikrofona, pa je zapevala pesmu Ane Bekute, kojom je oduševila sve prisutne.

Milan Marić
foto: Printscreen

Glumci i prijatelji Petar Benčina i Sloboda Mićalović su se zagrlili, veselili i pevali, a sa njima nije bilo njihovih bračnih partnera Tamare Dragičević i Vojina Ćetkovića.

Milan Marić
foto: Printscreen

Oni su ostali do fajronta, a očigledno je da je razloga za veselje bilo i više nego dovoljno. Kao što možete videti na fotografijama i snimku koji vam ekskluzivno donosimo, Marić je bio posebno razgaljen atmosferom, a kako i ne bi kad je njegov film "Toma", u kom je tumačio naslovnu ulogu, u bioskopima pogledalo više od milion gledalaca.

Milan Marić
foto: Printscreen

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:06

FILM TOMA SLAVI NEVEROVATAN USPEH! Ekipa se ponovo okupila u Kinoteci, tu je i Bjela, a razlog je veoma POSEBAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track