IZBEGLI SMRT ZA DLAKU U 2021. GODINI: Nemarnost u saobraćaju Lazića, Bekvalčevu, Đurićevu i NJIH mogla KOŠTATI ŽIVOTA! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

preživeli jezive trenutke

IZBEGLI SMRT ZA DLAKU U 2021. GODINI: Nemarnost u saobraćaju Lazića, Bekvalčevu, Đurićevu i NJIH mogla KOŠTATI ŽIVOTA! (FOTO)

Stars -

Zbog nemarnosti učesnika u saobraćaju, mnogi poznati izbegli su smrt za dlaku u 2021. godini.

Učesnici rijalitija "Zadruga", pevačica Ivana Krunić i pevač Bane Čolak doživeli su saobraćajnu nezgodu u martu.

Ivana Krunić, Bane Čolak
foto: Printscreen

U Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu sudarila su se dva automobila, "opel vectra" i "lancia ypsilon". U automobilu Lancia bili su Ivana i Čolak.

Čolak se tada oglasio za medije:

- Udario nas neko od pozadi, direktno se zakucao u nas, ali nije ništa strašno. Ivana je malo pršljen neki zeznuala, pregledali su je na Banjici, već su je pustili kući. Verovatno će neki dan da nosi onu kragnu, jer se ugruvala... Meni, Bogu hvala, nije ništa. Policija je uradila uviđaj, kriv je taj što se zakucao u nas. Opet kažem, srećom – ništa nije strašno kako je moglo da bude - ispričao je Bane.

Pevač Era Ojdanić doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu u maju.

Era Ojdanić
foto: Kurir Televizija

Naime, on je vozio Požeškom ulicom kada je na njegov automobil naletelo vozilo. Prilikom sudara Era je, na svu sreću, prošao bez povreda, kao i drugi vozač, pričinjena je samo materijalna šteta na oba automobila.

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu u maju, kada mu je u mestu Prhovo, između Pećinaca i Šimanovaca, pukla guma, zbog čega je udario i srušio banderu.

Darko Lazić
foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Vozilo marke "mercedes", kojim je pevač upravljao, a prilikom udesa oštećena su još dva auta. Na njih je, prema rečima našeg izvora, pala bandera u koju je Lazić udario, tako da je on morao da plati svu štetu. Prema prvim procenama, to će ga koštati više od milion dinara, a moraće i da plati kaznu zbog saobraćajnog prekršaja.

Jedina olakšavajuća okolnost za pevača jeste to što je krivicu prihvatio njegov prijatelj koji je s njim bio u autu, tako da Lazića nadležni organi ne terete za to što nema vozačku dozvolu i što auto nije registrovan. Ovo je pevačev ko zna koji po redu prekršaj, a sudeći po njegovim komentarima i objavama na Instagramu, njemu je sve ovo smešno i zabavno, pa je nakon udesa slavio s trubačima.

Nema ni trunku odgovornosti u saobraćaju, što mnoge čudi, s obzirom na to da je doživeo tešku nesreća u novembru 2018. godine, kada je jedva preživeo i nedeljama bio u komi. Nakon toga Lazić je više puta uhvaćen kako krši zakon za volanom iako nema vozačku dozvolu.

Starleta Tamara Đurić, bila je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Južnom bulevaru u julu.

Tamara Đurić
foto: ATA images

- Udarila me je devojka na semaforu, ali sve je poršlo sa manjim povredama usne i ruke - otkrila je Đurićeva.

Podsetimo, sudar se dogodio kada je u njen "lend rover" udario dugi automobil marke "mercedes" kojim je takođe upravljala ženska osoba.

Zadrugarka Tara Simov navodno je slupala automobil svog tadašnjeg momka, repera Nenada Aleksića Ša u avgustu mesecu, a Ša je nekoliko dana kasnije izjavio da je on slupao svoj automobil.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Nemanja Nikolić

Starija sestra Nataše Bekvalac, Dragana Bekvalac doživela je saobraćajnu nezgodu u avgustu.

Naime, njen automobil džip isprevrtao se kada se u njega otpozadi zakucao drugi automobil.

Dragana Bekvalac
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

Automobil kojim je upravljao Draganin suprug Mihajlo Šekularac se od siline udara isprevrtao i potpuno je havarisan. Dragana je prošla sa lakšim telesnim povredama, suprug je u redu, dok je njihov prijatelj koji se takođe nalazio u autu zadobio povrede rebara i zadržan je u bolnici.

Bivša učesnica rijalitija, Jelena Golubović doživela je saobraćajnu nezgodu kada se vraćala sa svog imanja nadomak Avale u oktobru.

Jelena Golubović
foto: Nemanja Nikolić

Kako se navodi ona je udarila o zid kuće pokojnog pevača Rođe Raićevića, piše Svet.

- Imala sam udes kada sam se vraćala sa svog imanja. Udarila sam o zid kuće Rođe Raičevića, a od siline udarca auto je odleteo u drugu stranu i udario i drugu kuću. Imala sam sreću, kola su se rotirala dok nisu naletela na drvo. Moj auto je iz korena iščupao tu tuju, a tuja je porušila cigle od spoljne ograde kuće - priča Golubovićeva, i dodaje:

- U tom prevrtanju ostala sam bez svesti, a osvestila sam se nakon pola sata. Ljudi koji žive u kući kažu da su udarac čuli negde oko 3 sata, a ja kada sam se osvestila bilo je negde oko 3:37. Odmah sam pozvala svoje prijatelje sa Avale koji su istog trenutka došli. Neki taksista je u međuvremenu pozvao policiju – rekla je tada.

Pevačica Nataša Bekvalac imala je u oktobru saobraćajku u Beogradu, kad se kamion zakucao u njeno vozilo.

Nataša Bekvalac
foto: ATA Images

- Vozila je samo 10 km na sat. Kamion je nije video, ona nije ništa kriva. Udario ju je čovek, nije video njeno vozilo. Žao joj je što nije ovde - otkrila je tada Natašina mlađa sestra Kristina.

Roker i član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu u decembru.

- Tačno je, čuknula me je neka žena, šteta je oko 2.000 evra - rekao je Đorđe i istakao da mu ovo nije prvi udes ove godine.

- Imao sam šest nezgoda sa ovim automobilom i to sve ove godine. Možda je to znak da treba da menjam auto (smeh) - istakao je Đorđe.

Đorđe David
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

DARKO LAZIĆ ZAJAHAO BARBARU U JAVNOSTI! Poznati par luduje u centru grada, novi snimak napravio HAOS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja