Čola oborio Sose s nogu
Foto: Sasa Urosev

Spektakularna koncert Zdravka Čolića

Čola oborio Sose s nogu

Stars -
Najveća srpska muzička zvezda svih vremena puna tri sata pevao za 65.000 ljudi na „Velikogospojinskim danima“

NOVI BEČEJ - Neponovljiv!

Prvi taktovi pesme “Produži dalji” kojom je Zdravko Čolić otvorio preksinoć spektakularni tročasovni koncert u Novom Bečeju, bili su dovoljni da kej na Tisi eksplodira.

Spram uvreženog mišljenja da sve vole “polagano i natenane”, Sose su se pokazale veoma temperamentnim, i sa histeričnim vriskom pratile svaki pokret najveće srpske muzičke zvezde svih vremena. Na vreo prijem po vetrovitom vremenu, Čola je uzvratio servirajući antologijske hitove “Čija je ono zvezda”, “Krasiva”, “Javi se javi se”, “Glavo luda”…

I tako sve do ponoći kada se od 65.000 posetilaca oprostio uz numeru “Ti si mi u krvi” dok je nebo iznad bine parao veličanstveni vatromet:

-Radujem se što sam nakon četiri godine ponovo u Novom Bečeju. Lepo je ponovo biti na “Velikogospojinskim danima”, manifestaciji koja je zaista na vrhunskom nivou. Malo smo se plašili kiše, ali je srećom izostala pa sam publici mogao da podarim stare i nove pesme- rekao je Zdravko i otkrio da će 29. avgusta nastupati u Mostaru, a 8. septembra u Slavonskom Brodu:

-Nakon toga me očekuje američka turneja. U međuvremenu ću početi da radim neke nove pesme koje sam već obećao publici. Možda jedan singl izdam u oktobru, a nov album, najverovatnije, na proleće- najavio je Čola.

http://www.youtube.com/watch?v=NRmi52BepTc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja