03:30

Slađa Allegro iskreno o roditeljstvu i ćerki! Otkrila ko je stroži roditelj

objasnila

AKO BUDE HTELA DA BUDE AUTOMEHANIČAR, KUPIĆEMO JOJ GEDORU! Slađa Allegro ISKRENO o roditeljstvu i ćerki EVO KO JE STROŽI RODITELJ

Stars -

Od kada je počela samostalnu karijeru, Slađa Alegro ne prestaje da oduševljava javnost svojim pesmama i glasom. Njoj je kao i svima ova godina bila - ne tako lepa.

- Ovu godinu pamtiću po lošem, kao i svi. Trudim se da odagnam ružne misli, i da se posvetim svom životu, i svojoj porodici. To mi je spas.

slađa
foto: Kurir Televizija

Slađa ne krije da uživa u čarima roditeljstva.

- Moja ćerkica je pre neki dan je izjavila da ona zapravo zna da igra kolo, pa smo to i usnimili. Zanimljiva je, jedna vedra i vesela devojčica - rekla je Slađa.

Slađa ne krije da je stroža prema ćerki, nego njen suprug.

slađa
foto: Kurir Televizija

- Ona na tatu gleda kao na nekog velikog druga i tako je nekako od malena postavljena situacija, a mama je ta koja nekad prekori. Ako moja ćerka odlući da bude automehaničar, kupićemo joj prvu onu turu gedora ključeva. Ne znam čime god da odluči da želi da se bavi u životu, samo neka je pošteno - rekla je Slađa.

slađa
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

SEKA ALEKSIĆ PROMENILA IMIDŽ: Potpuno blista u novom stajlingu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja