DOK ESTRADA GRCA U DUGOVIMA, VIKI BROJI ŠUŠKE: Proširila biznis iz Beograda na vodi na HOLIVUD i GRAD GREHA! Zaradila MILIONE $!
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

kurir saznaje

DOK ESTRADA GRCA U DUGOVIMA, VIKI BROJI ŠUŠKE: Proširila biznis iz Beograda na vodi na HOLIVUD i GRAD GREHA! Zaradila MILIONE $!

Stars -

Za Violetu Viki Miljković nema krize! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Viki je svoj biznis sa nekretninama proširila i na američko tržište, pa je nedavno počela i sa prodajom stanova i luksuznih nekretnina u Americi.

Viki Miljković
foto: Nemanja Nikolić

Čikago, Las Vegas i Los Anđeles prvi su gradovi u kojima oni sa dubokim džepom mogu da pazare stan preko kompanije čiju su vlasnici pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške.

Viki Miljković
foto: Printscreen/Instagram

I dok su se njene kolege žalile na krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa, Viki uopšte nije smetalo to što ne može da nastupa pa se u potpunosti posvetila biznisu koji je procvetao i od koga je zaradila više miliona evra.

Inače, Viki i njen suprug Taške su nedavno po prvi put dobili i prestižno priznanje na polju nekretnina.

Violeta Miljković, Dragan Tašković Taške
foto: Printscreen You Tube

Oni su proglašeni najboljim prodavcima nekretnina u okviru “Beograda na vodi", pa je time njihova kompanija dobila veliko priznanje i preporuke za dalji rad.

Podsećamo, Viki se već dve godine bavi prodajom i uređenjem nekretnina, a među njenim klijentima nalaze se i Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Saša Popović i brojne druge poznate ličnosti.

Viki Miljković
foto: ATA Images

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:14

Viki Miljković na urnebesan način objasnila zašto još ne izdaje nov album

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track