MA NI D OD DVORCA?! Dragana Mirković priznala da je zbog ljubavi sa Tonijem iz Kasidola otišla u stan od 50 KVADRATA U BEČU!
Foto: Damir Dervišagić

prisetila se prošlosti

MA NI D OD DVORCA?! Dragana Mirković priznala da je zbog ljubavi sa Tonijem iz Kasidola otišla u stan od 50 KVADRATA U BEČU!

Stars -

Dragana Mirković je bila gost u jednoj emisiji kod Meme Haljevca. Tu je folk zvezda otkrila da kada je bila mlađa da nije planirala da se bavi muzikom, već je tada maštala da završi fakultet, da nauči engleski jezik i da bude turistički vodič.

Dragana Mirković
foto: ATA Images

Na pitanje Meme da objasni kako ju je Toni Bijelić odveo u dvorac, Dragana je otkrila da je sadašnji suprug na početku veze nije odveo u dvorac već u mali stan od 50 kvadrata u Beču.

- Ja sam iz prelepe kuće, koju sam ja napravila u Beogradu, otišla u Beč u mali stan. To je bilo iz čiste ljubavi i mnogo sam rizikovala - priznala je Dragana.

Podsetimo, Dragana danas poseduje milione i živi u pravom dvorcu u Austriji, uspekla je da svoju decu zadrži izvan javnog života.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Ona je nedavno posle dugo vremena progovorila o ćerki Manueli i sinu Marku, te šokirala izjavom o tome koliko su joj deca skromna.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, koja su imala normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u Ricu - rekla je Dragana za medije.

Dragana Mirković
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:21

Poslušajte Duet Ace Lukasa I Dragane Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track