BRENA OTKRILA TAJNU ŽIVOJINOVIĆA: Boba je alfa i omega u svim porodičnim poslovnim potezima! A evo šta kaže o novoj LUKS JAHTI!
Foto: Nemanja Nikolić

Progovorila

BRENA OTKRILA TAJNU ŽIVOJINOVIĆA: Boba je alfa i omega u svim porodičnim poslovnim potezima! A evo šta kaže o novoj LUKS JAHTI!

Stars -

Lepa Brena je tokom perioda pandemije odlučila da se posveti sebi, pa je veći deo ove i prošle godine provela uživajući na raznim atraktivnim lokacijama širom sveta. Skoro celo leto provela je na luksuznoj jahti, čime je ostvarila davnašnju želju da odmor provede krstareći morima.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: ATA images

- Valjda smo zaslužili da se posle 40 i više godina rada počastimo jahtom i krstarimo. Ispunili smo sebi želju da krstarimo - nikad nam se nije dotad desilo da imamo više od mesec dana za odmor. Boba i ja volimo naše poslove, a materijalne stvari su posledica rada i način da pametno uložite stečeni novac - rekla je Brena u intervjuu za Stori.

Ona se osvrnula i na prodaju "Grand produkcije", ali je istakla i da je njen suprug Boba glavna osoba u porodici za sve poslovne odluke.

Lepa Brena
foto: Nemanja Nikolić

- "Grand" je nastao 1998, u njega se ulagalo mnogo. Rastanak mi je emotivno teško pao, ali srećna sam što je to firma koja je fenomenalna, raste i napreduje. Boba je alfa i omega u svim porodičnim poslovnim potezima. Otvorio je nekoliko kompanija koje veoma uspešno posluju. Postoje poslovi u koje se ne razumem - automobilska industrija i građevinarstvo, u to se nikad ne mešam. Ali za sve svoje ideje imam apsolutnu Bobinu podršku - rekla je ona, i dodala da nisu tačne priče da nije u dobrim odnosima sa sinom Stefanom.

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - otkrila je Brena za Stori.

Lepa Brena, Boba Živojinović, Stefan Živojinović
foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Story/A.P.

Bonus video:

00:20

Evo kako je Brena reagovala kad su joj spomenuli ŠLJUKU i otmicu sina Stefana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja