ŠUŠKALO SE DA JE MUŽA GOLMANA PREVARILA S PORODIČNIM PRIJATELJEM: Za drugog se udala u dnevnoj sobi, a u 41. upisala fakultet
Foto: Damir Dervišagić

ŠUŠKALO SE DA JE MUŽA GOLMANA PREVARILA S PORODIČNIM PRIJATELJEM: Za drugog se udala u dnevnoj sobi, a u 41. upisala fakultet

Stars -

Srpska manekenka Bojana Rajić danas živi mirnim načinom života i retko se pojavljuje u medijima, dok to ranije nije bio slučaj. Zbog braka, a onda i razvoda, sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, godinama je bila jedna od glavnih tema domaće štampe.

Bojana, koja se najpre bavila modelingom, a zatim dizajniranjem odeće, 2009. godine udala se za Vladimira, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Lava. Međutim, 2013. godine usledio je razvod koji su pratile brojne spekulacije.

Amidži šou, Snimanje, Vladimir Stojković
foto: Damir Dervišagić

Bojana je nakon razvoda od Stojkovića otpočela vezu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, ali su njihovu sreću kvarile spekulacije da je sa njim navodno imala aferu još dok je bila u braku sa golmanom, kao i da im je Branislav bio zajednički, porodični prijatelj.

Strasti su se, ipak, stišale, a Bojana i Branislav su stali na "ludi kamen", i to u dnevnoj sobi Đurđevićeve porodične kuće na Bežaniji, na intimnoj ceremoniji, samo u prisustvu članova najuže porodice i najbližih prijatelja.

U novembru 2015. dobili su sina Vukašina.

Bojana Rajić Đurđević danas živi mirnim i povučenim načinom života, a u 41. godini rešila je da upiše jedan privatni fakultet i posveti se obrazovanju.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:51

OSTAVILI BEBU KOD BABA GOCE PA IZAŠLI U PROVOD! Mirko Šijan otkrio kako se Bojana slaže sa svekrvom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track