ZET ŽIVI U AUSTRALIJI, ONA JE STALNO KOD NAS! Topalko otkrio detalje Heleninog BRAKA s starijim muškarcem: Ne znam njegove planove
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

podelio intimu

ZET ŽIVI U AUSTRALIJI, ONA JE STALNO KOD NAS! Topalko otkrio detalje Heleninog BRAKA s starijim muškarcem: Ne znam njegove planove

Stars -

Pevač Milan Topalović Topalko nedavno je udao ćerku jedinicu Helenu, koja je izgovorila sudbonosno "da" izabrnaiku D. Aleksiću.

Topalko je sada otkrio da on i supruga Vesna svakodnevno viđaju ćerku i da ona nije u potpunosti otišla iz prodičnog doma.

Milan Topalović Topalko
foto: Dragan Kadić

S obzirom da Helena krije muža od očiju javnosi, te da se malo zna o njihovom privatnom životu, pevač je sada otkrio da njegov zet živi na relaciji Australija - Srbija.

- Svaki dan je sa nama, nije se ni odvojila (smeh). Baš smo sinoć bili svi zajedno, i danas će doći opet kad ja završim sa snimanjima. Hvala Bogu da živimo blizu pa ne osećam tu teškoću da je otišla daleko, da ne mogu da ih viđam često. Kažem u množini jer zeta volim koliko i ćerku- iskreno kaže Topalko i dodaje da se nada da će za Božićne praznike takođe uspeti da ih okupi na ručku.

- Bog će dati to, ali pošto zet živi i ovde i u Australiji, ne znam gde će biti i kakvi su mu planovi. Ali ako bude ovde, bićemo svi zajedno- rekao je on.

Helena Topalović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

00:11

KRIJE MUŽA KO ZMIJA NOGE! Topalkova Helena udala se usred nedelje, a sad pokazala SKUPOCENE BURME od belog zlata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja