02:39

Koko za Novu godinu poželela nešto od MILION EVRA ALI TU BIZARNIM IZJAVAMA NIJE KRAJ

bez dlake na jeziku

BIVŠA DEVOJKA ŽELJKA ŠAŠIĆA ŠOKIRALA IZJAVOM! Koko za Novu godinu poželela nešto od MILION EVRA ALI TU BIZARNIM IZJAVAMA NIJE KRAJ

Stars -

Katarina Lazić dospela je u žižu javnosti, zbog i više nego burne veze sa pevačem Željkom Šašićem, dok su mnogi mislili da su oni okončali vezu bez mnogo teških reči, onda je klupko krenuo da se obmotava, te su u javnost isplivali skandalozni detalji ove romanse.

Međutim, Katarina Lazić, poznatija kao Koko ne prestaje da šokira javnost.

koko
foto: Kurir Televizija

- Dolazim na tretmane kada nemam vremena da smrša i onda je to brzinski. Kažem doktorki hoću da mi se skloni stomak, hoču butine da mi se smanje - rekla je Koko.

Po njenom izgledu i vedrom duhu reklo bi se da živi zdravo, ali...

koko
foto: Kurir Televizija

- Uopšte se ne hranim zdravo. Baš nisma neko ko propagira toliko zdravu ishranu. Hranim se apsolutno nezdravo. Kako sam počela da radim novinarski posao, često jedem brzu hranu - kaže ona.

A na pitanje šta želi u Novoj godini, Katarina ima želju od, pa više od milion evra.

koko
foto: Kurir Televizija

- Novu godinu ću provesti u nekoj kućnoj varijanti. Ne volim da idem u gužvu i da sedim sa ljudima koje ne poznajem. Treba li da vam kažem šta sam poželela za Novu godinu? Pa ne znam, možda stan u Beogradu na vodi - rekla je Koko.

koko
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:48

IMAO SAM PROBLEM SA MAFIJAŠIMA ZBOG PEVAČICE! Šašić otvoreno o odnosu sa ŽESTOKIM MOMCIMA, SPOMENUO I ZEMUNSKI KLAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track