12 GODINA REGION BRUJI O NJIHOVOJ AFERI: Nataša Bekvalac konačno progovorila o VEZI sa Novakom Đokovićem! ŠTETILE SU NAM TE PRIČE
Foto: Nemanja Nikolić

Priča kojoj stvarno nema mesta

12 GODINA REGION BRUJI O NJIHOVOJ AFERI: Nataša Bekvalac konačno progovorila o VEZI sa Novakom Đokovićem! ŠTETILE SU NAM TE PRIČE

Stars -

Natašu Bekvalac mediji su povezivali sa mnogim muškarcima, a jedan od njh je i Novak Đoković, prvi reket sveta, s kojem su novosadsku Barbiku već 12 godina spajali.

Njih dvoje nikada nisu želeli da pričaju o tome, a sad je Nataša za Republiku.rs prvi put otkrila da je reč o aferi koju su im smeštali.

"Novak Đoković je ponos Srbije i ponos svakog od nas. Mislim da je to jedini čovek koji nas u svetu predstavlja tako da svako od nas treba da bude ponosan i ta tema je u jednom periodu jako intrigirala javnost, ali je njemu i meni izuzetno štetila, a štetila bi i sada ovo da se pokrene neka priča kojoj stvarno nema mesta", rekla je Nataša Bekvalac za Republiku i konačno stavila tačku na razna nagađanja.

Podsetimo, Nataša iza sebe ima tri braka. Prvi put je sudbonosno "da" izgovorila Danilu Ikodinoviću sa kojim ima ćerku Hanu, zatim brak sa bivšim vaterpolistom Ljubom Jovanovićem, i poslednji brak joj je bio sa Lukom Lazukićem sa kojim ima ćerku Katju.

Nataša Bekvalac
foto: ATA Images

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

00:26

OSTAVLJENI NA MILOST I NEMILOST ŽIVOTA! Drama Nataše Bekvalac: Pevačica ZAGLAVLJENA U SNEŽNOJ MEĆAVI, automobil joj stao! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track