03:58

Nataša Bekvalac izjava pred novogodišnji nastup

najluđa noć

NATAŠA BEKVALAC U NOVU GODINU ULAZI RADNO: Pevačica oduvala stajlingom, otkrila da neće DEČKA: Zahvalna sam što smo dobro! VIDEO

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac i ovu Novu godinu započeće radno.

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

Ona nastupa u jednom hotelu u Beogradu, a medijima se obratila i otkrila svoje utiske o godini na izmaku i planovima za Novu.

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

- Želim vam da vam se sve želje ostvare, što i sebi želim. Samo sam zahvlana na svemu, samo da smo dobro. Ništa ne zacrtavam, samo živim. Nema rekapitulacije, neću da razmišljam, zaboravna sam. Imala sam puno nastupa, izbegavala sam hranu, da bih ušla u kostim. Ljudi osećaju ljubav i ono što godinama forsiram, da budemo zajedno, da se volimo. Ako dođe neki muškarac: "Reci da sam lepa, reci mi i odlazim". Malo me plaši što nisam plakala uopšte, sebi sam se smejala. Svoje tajne otkriću novinarima, 20. januara. Nema simpatije, da ima, ja bih to na sva zvona. Ne bih volela. Imam poruka za "laku noć". Nisam željna ničega - rekla je Nataša.

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/S.M./A.P.

Bonus video:

00:26

OSTAVLJENI NA MILOST I NEMILOST ŽIVOTA! Drama Nataše Bekvalac: Pevačica ZAGLAVLJENA U SNEŽNOJ MEĆAVI, automobil joj stao! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track