LJUTA TANJA SAVIĆ NAPUSTILA EMISIJU: Gostovali političar i voditeljka, a ona okrenula leđa i IZLETELA! Oglasio se i Ognjen Amidžić
Foto: Printscreen/Instagram

NAPRAVILA NEPRIJATNU SCENU

LJUTA TANJA SAVIĆ NAPUSTILA EMISIJU: Gostovali političar i voditeljka, a ona okrenula leđa i IZLETELA! Oglasio se i Ognjen Amidžić

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić snimao je prazničnu emisiju "Amidži šou" u kojoj su gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović, a nakon pola sata usledila je neprijatna situacija.

Name, kako saznaje Blic, pevačica Tanja Savić je nakon pola sata od početka snimanja emisije napustila istu i otišla bez reči.

Za sada nije poznato zbog čega je Savićeva besna napustila snimanje.

- Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila posle pet minuta snimanja. Rekla mi je da se ne oseća najbolje - rekao je Ognjen za Telegraf Jetset.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, podsetimo voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Rojters, Nebojša Mandić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

03:33

NE PIJEM I NE DROGIRAM SE, porodična sam žena! Tanja Savić odgovorila na uvrede bivšeg muža, tvrdi da ima JAKE DOKAZE ZA SUD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track