07:30

Ana Nikolić o ljubavi

strasno

MORA DA ME GLEDA KAO U TELEVIZOR! Ana Nikolić traži novu ljubav: NIJE BITNO ČIME SE BAVI

Stars -

Pevačica Ana Nikolić za emisiju Sceniranje na Kurir televiziji otkrila je kakav muškarac može da je osvoji i šta ona misli o ljubavi.

- Nažalost ja sam u svom životu jurila samo ljubav i emocije, a karijera mi se dešavala neovisno od toga. Mada su mediji skrojili malo lošiju sliku o meni. Nije da nisam davala povoda svojim nekim izborima partnera i tako dalje, ali na kraju sve dođe na svoje. Jer ja se nisam udala za princa od Belvedere ili milionera, već za čoveka koga sam volela - istakla je pevačica za Kurir televiziju.

Ana Nikolić
foto: kurir televizija

Pevačica je otkrila kakvog novog muškarca želi i kakav će moći da je osvoji.

- Stavom, karakterom i smislom za humor. Sve ono što Stefan i poseduje. Tako je i nastao album Indigo jer smo mnogo slični. Naravno ne želim od budućeg partnera da ima isti karakter, ali mora da ima tu energiju. Suštinski bitni životni partneri se dešavaju na nesvesnom nivou i iz senke. Naravno osvojiće me načinom kako me gleda, bukvalno mora da me gleda kao u televizor jer je to meni najvažnija stvar - rekla je pevačica.

Ana Nikolić
foto: kurir televizija

Pevačica je dodala da joj nije bitno čime se taj neko bavi samo da ga voli.

- Apsolutno nije bitno čime se taj neko bavi. Jeste, lepše je plakati u mercedesu nego u fići, ali je bolje ne plakati uopšte.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:11

ANA NIKOLIĆ OD UMORA PALA NA POD, PA ZAKUKALA: Vi mislite da je meni lako?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja