VODITELJKA SE SMUVALA SA DALILINIM BIVŠIM I SAD PLANIRA SVADBU?! Jelena otkrila kako joj je u vezi, ovo su njeni planovi!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

VODITELJKA SE SMUVALA SA DALILINIM BIVŠIM I SAD PLANIRA SVADBU?! Jelena otkrila kako joj je u vezi, ovo su njeni planovi!

Stars -

Voditeljka i bivša učesnica Zadruge Jelena Pešić pred kraj 2021. godine uplovila je u vezu sa Mladenom Vuletićem, bivšim učesnikom "Parova" i bivšim verenikom Dalile Dragojević.

Ona je sad progovorila za Republiku o njihovim planovima i da li uskoro planiraju da stanu na "ludi kamen".

Jelena Pešić
foto: Sonja Spasić

- Jako volim decu i uvek sam spremna na to da se ostvarim kao majka, ali biće kako Bog da, da li ove ili sledeće i neke naredne godine videćemo.

- Ne priželjkujem "ludi kamen" i nervira me što se to tako kaže. Žašto baš ludi kamen i gde je taj kamen? Što se udaje tiče, trenutno sam u srećnoj vezi i postoji mogućnost za taj kamen, ali otom potom, ne žurimo nigde. Svakako ćete vi biti obavešteni o svemu - rekla je Jelena.

Podsetimo, Mladen Vuletić je bio u vezi sa Dalilom Dragojević, čak su se i verili, ali je nakon nakon nekog vremena usledio krah u ljubavi. Inače, Dalila je prevarila supruga Dejana u rijalitiju sa Filipom, a Car joj je učinio isto sa Majom Marinković.

Mladen Vuletić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Republika

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja