ZORANNAH PONOVO ZGROZILA FANOVE: Sela na prljav beton, pa dobila KRITIKU! Tviteraši joj dali nadimak ZOKA ŠTROKA! (FOTO)
Foto: Stefan Stojanović

HIT

ZORANNAH PONOVO ZGROZILA FANOVE: Sela na prljav beton, pa dobila KRITIKU! Tviteraši joj dali nadimak ZOKA ŠTROKA! (FOTO)

Stars -

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah važi za jednu od najpopularnijih blogerki i influenserki u Srbiji i regionu, i jednu od prvih koja je to zanimanje i donela u našu zemlju.

Zorana Jovanović Zorannah, Zorana Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

Zbog svoje popularnosti i ne čudi što se Zorannah često nalazi na udaru kritika i loših komentara, međutim, poslednji u nizu, čini se da je itekako opravdan! Blogerka je poslednjom fotografijom koju je objavila na Instagramu izazvala lavinu reakcija, uglavnom negativnih.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printscreen/Youtube/Zorannah

Naime, Zorannah se fotkala dok je sedela na stepeništu ispred zgrade, koje je bilo toliko prljavo, da su mnogi komentarisali da bi im se gadilo da tu nogom zakorače.

Zorana Jovanović Zorannah, Zorannah
foto: Printscreen Twitter

- Pogledajte ovu prljavštinu gde ona sedi i gde je spustila kesu (rekla bih od neke hrane, kolača). Ja cipelom ne bih stala tu da se slikam, a ne da sednem - napisala je jedna tviterašica, dok su je drugi podržali, pa je blogerka dobila i nadimak.

Zorana Jovanović Zorannah, Zorannah
foto: Printscreen Twitter

- Zoka štroka. Bukvalno se vide tragovi (linije) urina po zidu sa njene leve strane. Izgleda kao neki javni ve-ce. Fuj. Au - glasili su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Ima i onih koji nisu iznenađeni njenim postupkom.

- Godinama sam čitala o njoj da je prljavuša, aljkavuša. Bile su slike kako u koferu drži patike pored veša, pa prljave stvari i obuća i sve sam nekako gutala, dok nisam ugledala ovu sliku i skapirala da nikad, ali nikada ne bih sela ovde zarad slike. Bljak - napisala je tviterašica.

Stars naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track