02:08

Opadanje kose: Koji su glavni uzroci i kako rešiti ovaj problem?

nije ga bilo u medijima

BIVŠI DEČKO CECE RAŽNATOVIĆ IMA NOVI BIZNIS! Pojavio se u emisiji uživo NEPREPOZNATLJIV, govorio o problemu koji ima mnogo ljudi

Stars -

Vladimir Cvetković bivši je model, ali i dečko naše popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

On je u Jutarnjem programu Kurir televizije govorio kao bivši model i menadžer jedne klinike za estetske zahvate o temi opadanja kose. Gost emisije bila je i Tanja Radenkov Medenica, specijalizant plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije.

Vladimir Cvetković
foto: Kurir Televizija

- Moram samo da vas ispravim da nisam ja vlasnik klinike, već Tanja. Ja sam menadžer u klinici. Cela ideja za ovim biznisom krenula je zbog toga što mi je kosa opala. Primetio sam da se kosa proređuje, primetili su to i klijenti. U suštini me je praktično nateralo da krenem sa tim. Takvim stvari, mislim na presađivanje kose, nije bilo kod nas - isprišao je za Kurir televiziju Vladimir Cvetković.

Vladimir Cvetković
foto: Kurir Televizija

Podsećamo, Svetlana Ceca Ražnatović je nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana, svoj ljubavni život vešto skrivala od očiju javnosti.

vladimir cvetković
foto: Kurir Televizija

Vladimir Cvetković Cvele se šest meseci zabavljao sa pevačicom, a početkom 2010. godine su na svoju romansu zvanično stavili tačku.

00:10

Ceca Ražnatović stigla na snimanje novogodišnjeg programa

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

Proslava rođendana male Iskre: Ceca snimala vatromet iznad Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja